Går det att köpa aktier i Oatly?

Kan jag köpa aktier i Oatly och i så fall vart?

Kommentarer

 • Hej igen Ulf! Vi reviderar vårt svar här på grund av nya förutsättningar. Nu är svaret:

  Ja det kan du. Vi är registrerade på Nasdaq under OTLY och du kan köpa aktien via en registrerad aktiemäklare.

  All info som är tillgänglig hittar du här: https://investors.oatly.com/

  Havre bra!
  Mårten
 • Hej!
  Toppen tack.
  Hälsningar
  Ulf

  Ulf
 • Kan ni inte publikt gå ut och motattackera dessa hemska short sellers! Glad Oatly ägare här!
  Lars
 • Hej Lars, kul att du är en delägare och ledsen för sent svar. Vi vill inte ge dem mer uppmärksamhet än de redan har fått och tycker att vår senaste kvartalsrapport och hållbarhetsrapport är svar nog. Du hittar båda här om du vill läsa: https://investors.oatly.com/news-events/presentations
  Mårten
 • Helt riktigt! Tycker att ni svarar helt rätt i er kommunikation när jag sett er be

  Grymt! Wow wow no cow helt enkelt! ❤️
  Lars
 • Aktie kurs och Bolagsverket är  helt utbombat.Det är dags att höja förtroendet mot marknaden genom stora insiderköp, samt presentera nya samarbeten där marknaden kan börja att omvärdera bolaget.

  Jag älskar era produkter och är en stor ambassadör. Jag lyfter ofta bolaget och hur nyttigt och goda era produkterna är. Men det är dags för er att försvara kursen nu och sluta sitta klapa varandra om axlarna och sitta självgoda för att bolaget bedriver bra kommersiella kampanjer, dags att titta på räkenskaperna och det bedrövliga att kursen är ned runt 70 pro från ipo på en börs som är upp runt 50 procent senare åren

   Dags att kavla upp ärmarna, mindre snack och mer handling för att lyfta detta bolaget på riktigit!!
  Peter
 • Hej Peter, ledsen för sent svar. Tack för support och feedback. Vi kavlar upp ärmarna och tar det här vidare, men jag kanske utelämnar meningen om att snacka mindre för den kan påverka min anställning som mest handlar om att snacka. Resten ska jag såklart framföra!
  Mårten
 • Ett lyckat företagande och framgångsrikt bolag har inte bara bra kampanjer utan leverar även ekonomiska siffror som skapar tilltro av marknaden.

  Även om aktien skulle gå upp 200procent skulle vi inte ens nå kursen för börsintroduktion på en börs som varit extremt bullish sista åren.

  En kvittens på om ni tar till er självkritiken ligger såklart inte i era ord utan i eran handling,

  Vi får blir se om ni kan knyta an nya institutionella investerare, om insideköp påbörjas, om kursen börjar försvaras och fundamentan för bolaget börjar omvärderas av marknaden

  Investerare som stöttar bolaget sitter med stora foliehattar på huvudet och är milt uttryckt vilseledda i sina investeringar, därmed blir era ryggdunkar väldigt oroande när bolaget paroller blöder och bolagsvärdet är helt raserat.


  peter
 • Du hittar all info om våra ekonomiska siffror och annat företagsrelaterat på investors.oatly.com
  Mårten
 • Är medveten - tack
  peter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.