Apelsin Mango

Hej,
Önskar att ni snarast kan produccera Apelsin/mango , då det är det ända i dryckesväg som jag kan få i min dotter.
Vi hade laddat upp ett föråd men nu är det tyvärr slut sen någon månad tillbaka.
När kommer den?

Tack på förhand!
Liselotte Tärning Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Liselotte,

  Ber så mycket om ursäkt för vårt svar dröjt!

  Dessvärre har vi ju tampats med produktionskapacitet och därför har det varit svårt att veta hur det ser ut framåt -  kan dock meddela att det ser ljust ut för Apelsin Mango så förhoppningsvis ska en inte behöva vänta allt för länge!

  Hör gärna av dig igen om det är någonting mer du undrar över.

  Allt gott,
  Astrid
 • Håller med Liselotte, saknar denna produkt jättemycket! Letat överallt men den finns inte. Det finns heller ingen bra motsvarighet. Hoppas att den kommer tillbaka! Det är den godaste att göra overnight oats på 😉
  Mathilde
 • Hej på er, vill också höra om det finns något mer kring apelsin/mango oatlyn? Har väntat sen december på att det ska komma i butik igen...1liter förpackningen dvs.
  Bästa dryck jag nånsin smakat på, så jag hoppas verkligen att den kommer igen!
  Mvh Magdalena Jakiel

  Magdalena Isabella Jakiel
 • Hej Magdalena,

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Vi vet tyvärr ännu inte exakt när Apelsin Mango kommer finnas i butik igen. Vi hade hoppats på att den skulle komma tillbaka i butik under våren men enligt vår senaste prognos ska den kunna beställas av butikerna igen någon gång under sommaren.

  Allt gott och tack för tålamodet!

  Johan
 • Men varför går den inte få fram? De andra smakerna finns ju?
  Mathilde
 • Hej igen Mathilde!

  Förstår din undran, och dessvärre är det så att vi fortfarande måste göra plats i havrefabriken för andra produkter. Vi har förstått att många saknar Apelsin Mango så vi jobbar absolut på att hitta en lösning!

  Allt gott,
  Åsa
 • Plus 1 som saknar denna också!!😔
  Johan Larsson
 • Det noterar vi också, Johan!

  Allt gott,
  Åsa
 • Saknar detta jättemycket och har sökt i hela stan jag bor i och i närliggande kommuner utan resultat. Detta har jag alltid med mig på träning för detta är mycket mycket bättre än andra drycker som säljs för att intas vid träningar. Dessutom är denna god och jättebra att ta ett halvt glas när man är hungrig istället för tex godis. Så nu vill jag ha detta snabbt ut i affären. Min ICA Kvantum har det inte längre i sitt sortiment.

  Inga-Britt
 • Hej Inga-Britt,

  Förstår att den är saknad och förhoppningsvis ska det vara möjligt för butikerna att beställa den igen någon gång under sommaren.

  Allt gott,
  Johan
 • Hej! Nån ny info om när denna beräknas vara åter ?
  Johanna
 • Hej Johanna!

  Tyvärr inte. Det blev en längre produktionspaus för Apelsin Mango än planerat och som det ser ut nu kommer den inte tillbaka förrän till hösten.

  Ha en fin sommar så länge!

  Allt gott,
  Åsa
 • Snälla uppdatera gärna igen kring denna superdryck. Mina barn tjatar hål i huvudet på mig ang denna fantastiska dryck. Som även jag saknar i hyllorna. Please, låt den produceras å det snaraste🙏🏼

  Vh Emma
  Emma
 • Hej Emma,

  Tack för du tagit dig tiden att skriva till oss!

  Det senaste vad gäller Apelsin Mango är att vi hoppas kunna producera den till hösten/innan årsslutet. Vi hoppas verkligen att detta kommer att vara möjligt. Vi är hemskt ledsna att ni fortfarande får vänta på den!

  Allt gott,
  Christine

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.