Blackstone - varför?

Hej, tyvärr kommer jag sluta att köpa Oatlyprodukter nu. Det är obegripligt att ni tagit in Blackstone. De medverkar till avskogningen av Amazonas och köper samtidigt in sig i Oatly för att tvätta sin byk. https://theintercept.com/2019/08/27/amazon-rainforest-fire-blackstone/

Blackstone är också ett ökänt företag på fastighetsmarknaden. De köper bland annat upp den tidigare svenska allmännyttan i miljonprogramsområden till låga priser och renovräker hyresgästerna. Verkligen oförsvarligt!
anna (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Anna!

  Tack för du vill dela med dig av dina tankar och såklart trist att du väljer sluta köpa våra produkter.

  Visst kan det verka obegripligt, men är det inte samtidigt positivt att ett företag som Blackstone ser värdet i att investera i ett hållbarhetsföretag som Oatly? Vi ser det som ett bra första steg och hoppas att de (och andra investmentbolag som sneglar på denna jätte) gör fler gröna investeringar över tid! Ingen är perfekt från början.

  Under tiden kommer vi fortsätta med vårt arbete inom de områden vi som havredrycksproducent kan påverka mest; hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion. Det är vår hjärtefråga som vi också driver globalt. Du ska såklart göra det som känns bäst för dig, men du ska veta att väljer du Oatly i affären så är det detta du stöttar.

  Om du har fler frågor eller funderingar så finns vi här för att prata!

  Fin fredag och allt gott,
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.