Dryck Mango Apelsin

Har för över ett år sedan frågat om denna dryck som ni inte har och fått varje (har frågat flera ggr) till svar att till våren, till hösten, vid årsskiftet etc. Nu vill jag gärna veta om ni kommer att saluföra denna fantastiska dryck för unga och gamla. En dryck jag använt tex efter träning, tillhör dem dom aldrig druckit energirik, detta var min energidryck som ni slutat med.
Inga-Britt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Inga-Britt,

  tack för att du tar dig tid att skriva till oss igen!

  Apelsin Mango har tyvärr blivit pausad mycket längre än vi önskat och jag kan dessvärre fortfarande inte ge ett mer exakt datum om när den kommer att göra efterlängtad rentré. Med det sagt kommer vi att saluföra Apelsin Mango - frågan är bara när. Vår förhoppning är att den ska kunna produceras i början av nästa år. 

  Jag, och mina medarbetare, ber verkligen om ursäkt för att du, och många med dig, fått vänta oerhört länge och för att ni inte fått tillfredsställande svar. Vi håller med om att det är en fantastisk dryck och jag förstår att du saknar din energidryck!

  Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du har ytterligare frågor eller funderingar!

  Allt gott,
  Amelie
 • Varför kan inte Oatly vara ärlig och säga rakt ut att denna produkt aldrig kommer tillbaka. Har under en mycket lång tid skrivit till er och era svar har alltid varit undvikande, vi tittar på detta, den kommer ev innan den och den tiden. Det har varit ursäkter konstant så nu tror jag tyvärr inte på att den kommer tillbaka. Varför återinföra en produkt som folk tycker om och varför lyssna på kunderna?
  Inga-Britt
 • Hej Inga-Britt! Vi förstår din frustration och vi delar den! Om planen hade varit att inte återinföra Apelsin Mango så hade vi givetvis sagt det, precis som vi gjort med andra produkter som Chai och Strawberry Elderflower.

  Jämför det med en to-do lista där du har en sak som hela tiden halkar ner på grund av olika anledningar – det är Apelsin/Mango för oss! Vi vill komma igång med tillverkningen igen flera gånger om har efterfrågan på våra andra produkter ökat så mycket att vi varit tvungna att prioritera dem, något som lett till att Apelsin/Mango har halkat ner igen.

  Men den ska komma tillbaka, förhoppningsvis inom kort.

  Allt gott!
  Mårten
 • Snälla börja producera apelsin/ mango snarast!!!!
  Vi saknar den. Dessutom är Barnen är arga som bin här hemma för att den inte går att få tag på längre. 
  Var dessutom super att använda i smoothie
  Linda
 • Hej Linda,

  Arga bin är inte kul! Vi vet att vi tär på ditt och barnens tålamod - men Håll Ut! Apelsin Mango kommer tillbaka! Vi vet bara inte i nuläget när. Hoppas ni hittat ett alternativ att ha i smoothien så länge.

  Havre bra,
  Karin
 • Saknar apelsin/mango och jord
  min 2 åring älskar dem och det enda som funkar när han är sjuk. Tyvärr gillar han inte de nya smoothiesen. Håller tummarna att de kommer tillbaka!!
  Maria
 • Hej Maria,

  Apelsin Mango kommer tillbaka. Vi håller alla tummar och tår för att det inte ska dröja för länge. Jordgubb Fläder däremot har utgått.

  Havrehälsningar,
  Karin
 • Hej,

  Uppdatering! Vecka 2, 2020 har produktionen av Havredryck Apelsin Mango 1 L startats upp och denna produkt kommer snart finnas i butik igen!

  Havredryck Apelsin Mango 235 ml har dessvärre utgått ur vårt sortiment.

  Allt gott,
  Oatly

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.