Dryck Mango Apelsin

Har för över ett år sedan frågat om denna dryck som ni inte har och fått varje (har frågat flera ggr) till svar att till våren, till hösten, vid årsskiftet etc. Nu vill jag gärna veta om ni kommer att saluföra denna fantastiska dryck för unga och gamla. En dryck jag använt tex efter träning, tillhör dem dom aldrig druckit energirik, detta var min energidryck som ni slutat med.
Inga-Britt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Inga-Britt,

  tack för att du tar dig tid att skriva till oss igen!

  Apelsin Mango har tyvärr blivit pausad mycket längre än vi önskat och jag kan dessvärre fortfarande inte ge ett mer exakt datum om när den kommer att göra efterlängtad rentré. Med det sagt kommer vi att saluföra Apelsin Mango - frågan är bara när. Vår förhoppning är att den ska kunna produceras i början av nästa år. 

  Jag, och mina medarbetare, ber verkligen om ursäkt för att du, och många med dig, fått vänta oerhört länge och för att ni inte fått tillfredsställande svar. Vi håller med om att det är en fantastisk dryck och jag förstår att du saknar din energidryck!

  Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du har ytterligare frågor eller funderingar!

  Allt gott,
  Amelie
 • Varför kan inte Oatly vara ärlig och säga rakt ut att denna produkt aldrig kommer tillbaka. Har under en mycket lång tid skrivit till er och era svar har alltid varit undvikande, vi tittar på detta, den kommer ev innan den och den tiden. Det har varit ursäkter konstant så nu tror jag tyvärr inte på att den kommer tillbaka. Varför återinföra en produkt som folk tycker om och varför lyssna på kunderna?
  Inga-Britt
 • Hej Inga-Britt! Vi förstår din frustration och vi delar den! Om planen hade varit att inte återinföra Apelsin Mango så hade vi givetvis sagt det, precis som vi gjort med andra produkter som Chai och Strawberry Elderflower.

  Jämför det med en to-do lista där du har en sak som hela tiden halkar ner på grund av olika anledningar – det är Apelsin/Mango för oss! Vi vill komma igång med tillverkningen igen flera gånger om har efterfrågan på våra andra produkter ökat så mycket att vi varit tvungna att prioritera dem, något som lett till att Apelsin/Mango har halkat ner igen.

  Men den ska komma tillbaka, förhoppningsvis inom kort.

  Allt gott!
  Mårten
 • Snälla börja producera apelsin/ mango snarast!!!!
  Vi saknar den. Dessutom är Barnen är arga som bin här hemma för att den inte går att få tag på längre. 
  Var dessutom super att använda i smoothie
  Linda
 • Hej Linda,

  Arga bin är inte kul! Vi vet att vi tär på ditt och barnens tålamod - men Håll Ut! Apelsin Mango kommer tillbaka! Vi vet bara inte i nuläget när. Hoppas ni hittat ett alternativ att ha i smoothien så länge.

  Havre bra,
  Karin
 • Saknar apelsin/mango och jord
  min 2 åring älskar dem och det enda som funkar när han är sjuk. Tyvärr gillar han inte de nya smoothiesen. Håller tummarna att de kommer tillbaka!!
  Maria
 • Hej Maria,

  Apelsin Mango kommer tillbaka. Vi håller alla tummar och tår för att det inte ska dröja för länge. Jordgubb Fläder däremot har utgått.

  Havrehälsningar,
  Karin
 • Hej,

  Uppdatering! Vecka 2, 2020 har produktionen av Havredryck Apelsin Mango 1 L startats upp och denna produkt kommer snart finnas i butik igen!

  Havredryck Apelsin Mango 235 ml har dessvärre utgått ur vårt sortiment.

  Allt gott,
  Oatly
 • Äntligen! Som vi saknat den bästa av Oatleys produkter.
  Katarina
 • Vi har också saknat den Katarina!
  Mårten
 • Jag instämmer, har verkligen saknat denna underbara dryck. Hade gett upp hoppet när en kompis skickade bild på att hon hittat den i en butik. Blev så glad🤗🤗🤗
  Johanna Karlsson
 • Endast de bästa vännerna skicka bilder på Apelsin/Mango!
  Mårten
 • Min ICA Kvantum har ingen aning om detta så vem skall jag kontakta på ICA centralt?

  Inga-Britt
 • Hej Inga-Britt!
  Det enklaste bör vara att be din ICA att beställa hem Havredryck Apelsin Mango. Om du har frågor till ICA centralt så hittar du deras kundtjänst via den här länken: https://www.ica.se/kundtjanst/fraga-ica/

  Allt gott!
  Mårten
 • Har bett dem beställa men de säger att de inte kan påverka det så det var därför jag ville ha centralt telnr. Tack för ert svar.
  Inga-Britt
 • Chaien då? Köpt den över mango apelsin alla dagar i veckan. Saknar den så 🙁
  Chaiöverbjölk
 • Hej!

  Chai har tyvärr utgått. Den var inte så poppis, men vi vet att många ändå saknar den. Kanske kan vi ta tillbaka den så småningom!

  Allt gott,
  Åsa
 • Lycka! Jag hittade några paket apelsin/mango på COOP Folkets Park i Malmö!! 😍😍😍
  Ska hålla utkik i alla affärer nu framöver och lagra upp så många jag kommer över ....
  Thilde
 • Härliga tider Thilde! Förhoppningsvis ska du inte behöva lagra framöver men det är ju alltid bra att vara på den säkra sidan!

  Allt gott!
  Mårten

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.