Ikaffe!

Hörde att ni har problem med produktionen av ikaffe. När kommer dessa tillbaka ut i affären?
Elisabeth Johansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Elisabeth,

  Tack för ditt meddelande. Det stämmer att vi har leveransproblem med iKaffe för tillfället. Tyvärr vet vi inte exakt när de kommer ut i butikerna men vi hoppas på att problemet ska vara löst så fort som möjligt!

  Jag kan passa på att tipsa om vår Havredryck Deluxe under tiden. Den är väldigt lik iKaffe i smak och funktion och du hittar den i kyldisken.

  Tack för ditt tålamod!

  Allt gott,
  Antonia
 • Hej,

  Jag skulle önska iKaffe i mindre förpackning. Drycken hinner fara illa då man lever i ett singelhushåll. T.o.m 1/2 l förpackning skulle vara super.
  När kommer Deluxe till Finland?

  Hälsningar
  Veronica
  Veronica
 • Hej Veronica,

  Tack för ditt önskemål, vi noterar det. Just nu får vi inte plats med fler förpackningsmaskiner i vår havrefabrik men hoppas på att kunna lösa detta i framtiden - så håll utkik!

  Vill passa på att tipsa om att du faktiskt kan använda iKaffe till mer än att bara hälla i ditt kaffe. Den kan användas i pannkakssmeten, bullbaket, bechamelsåsen eller var helst du annars hade använt komjölk i receptet!

  Havredryck Deluxe finns redan att köpa i Finland. Utbudet kan däremot variera bland de olika butikerna.

  Allt gott,
  Antonia
 • Hej,
  Jag önskar med hela mitt hjärta att ni slutar med tetra pak eftersom den är extremt giftig för människokroppen.

  Den utlöser chemikalier in i kroppen och påverkar hela funktionen i kroppen över tid.

  Det är rent ’poison’ och jag tror att ni kan,
  eftersom ni är bäst,
  hitta ett bättre alternativ. Så klart kan det vara en bra miljö lösning, men att vi ska skada våra kroppar och nervsystem är också en ganska rejäl oro. Speciellt när det gäller unga. Vad säger ni om detta? Glas? Glass is safe and infinitely recyclable...
  Olivia
 • Hej Olivia,

  Tack för att du skriver in till oss med dina tankar och önskemål! 

  Mikroplaster är en benämning på plastpartiklar som är mindre än en viss storlek (<5 mm) och som bildas när plast bryts ner. Man har t.ex. kunnat hitta stora mängder mikroplaster i våra hav som har bildats när flaskor, påsar, fiskenät etc. har kastats där och sakta brutits ner. En annan källa för mikroplaster är när vi tvättar kläder av polyester och fleece. Kläderna kan då avge plastpartiklar som följer med avloppsvattnet ut. Våra förpackningar innehåller inga mikroplaster och vi har migrationscertifikat från vår förpackningsleverantör Tetra Pak som säkerställer att inga ämnen från förpackningsmaterialet migrerar över till livsmedlet.

  Vi har idag inga planer på att byta till glasflaskor. Kartongerna vi använder är från Tetra Pak och eftersom de är ledande inom hållbara förpackningar känner vi oss trygga i att vi har de bästa alternativen för våra produkter.

  Överlag har vi valt att titta på den totala klimatpåverkan av våra förpackningar - den viktigaste parametern som vi ser är att öka det förnybara materialet. Idag har vi 82% förnybart material totalt sett och vi arbetar intensivt med våra leverantörer (inklusive Tetra Pak) för att öka detta till 100% på lång sikt.

  Hör av dig vid vidare frågor och funderingar!

  Allt gott, 

  Rebecca
 • Hej!
  Jag skulle önska att ni hade en ikaffe med mindre fetthalt, som i lättmjölk ungefär. Ikaffe idag innehåller 3% fett vilket är för tjockt tycker jag och för många kalorier. Har ni planer på detta? För er vanliga lättare havremjölk blandar sig inte bra i kaffe, eller hur?
  Vänliga hälsningar
  Anna
  Anna
 • Hej Anna,

  Tack för att du hör av dig till oss! Du har rätt i att vår Havredryck inte blandar sig så bra i kaffe. Däremot har vi andra produkter med mindre fett som passar bra i kaffet, exempelvis vår Havredryck Mellan eller Havredryck Deluxe. Vi har tidigare haft en havredryck med lägre fetthalt som gick att blanda med kaffe, däremot var inte efterfrågan hög nog för att kunna behålla den på marknaden.

  iKaffe skiljer sig från våra andra havredrycker då den är till för att framförallt kunna skummas och göra latte art av. Jag tar gärna ditt önskemål vidare om iKaffe med lägre fetthalt.

  Havre bra!
  Antonia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.