IMat fraiche

Varför har ni slutat med 500 ml burkar?Finns endast små burkar nu…
Restauranger behöver göra större inköp.

Kommentarer

 • Hej Anneli,

  Tack för att du hör av dig till oss med din fråga om iMat Fraiche.

  Just nu är efterfrågan på växtbaserade produkter högre än vår leveranskapacitet. Vi arbetar hårt för att öka vår kapacitet, men har just nu fått prioritera att tillverka mer av de produkter som folk köper mest. Detta har dessvärre påverkat iMat Fraiche 0.5 L.

  Förhoppningsvis dröjer det inte länge förrän vi kan få ut hela vårt sortiment på hyllorna igen! Är det halvliter-storleken du saknar finns vår Havregurt Turkisk i 0.5 L, som också passar i såväl varm som kall matlagning, den är lite syrligare i smaken.

  Hör gärna av dig om du har fler frågor!

  Med önskan om en fin sommar och allt gott,
  Sofie
 • Jag hoppas innerligt att ni får ut 0.5L iMat Fraichen så fort som möjligt. Det finns ingen bättre än den å det blir inte ekonomiskt hållbart för varken privat personer, företag eller miljön att köpa 0,2L. Det blir både dyrare, en får mindre och mer material måste användas. Så ist för att kunna köpa 0.5L till en tacomiddag t.ex. så måste jag köpa 2x0.2L å är då ändå inte uppe i 0.5L, men på de två burkarna har jag köpt extra metal och plast till locken. Så ser en det både kostnads och förbrukningseffektivt så borde ni slutat med 0.2L och inte 0.5L.

  Ha det gött!
  Jerry
 • Håller med dig på alla punkter, Jerry! Lite uttjatat nu kanske, men lovar att vi jobbar på det så håll utkik i hyllan. 

  Ha det gött du med!
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.