Kan jag investera i Oatly?

Jag är helt såld på Oatly och vill investera, men ni verkar inte noterade. Hur gör jag för att ta ekonomisk del av havreresan?

Kommentarer

 • Hej Danne,

  Fantastiskt att höra att du tycker om Oatly! 

  Moderbolaget Cereal Base CEBA AB och Oatly är privata företag och aktierna är i dagsläget inte noterade på någon börs. En notering ser inte ut att vara aktuell inom den närmsta tiden.

  Du är varmt välkommen att höra av dig angående detta igen längre fram - kanske kommer det se annorlunda ut då! Stay oatsome!

  Allt gott,
  Ninette
 • Hej!

  är det fortfarande samma svar som gäller? Är ny på att spara på börsen och det råd jag fått är att "investera i det du tror på och själv använder" och det första och största jag kom på var då Oatly - så när/om ni börsnoteras så vill jag vara del av havrerevolutionen (mer än att bara njuta av era produkter - omg turkiska gurten är bland det godaste jag ätit!!)

  Mvh
  Amira
 • Hej Amira!

  Ja, det är samma som gäller; Oatly är fortfarande inte börsnoterade. Kul att du tänkte på oss i och att du gillar vår Havregurt Turkisk så mycket. Som användare av våra produkter är du ju en högst stor del av havrerevolutionen redan!

  Ha en fortsatt fin dag!

  Allt gott,
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.