Investerare

Hej,
Är sedan länge en av era konsumenter. Dock har detta ändrats sedan jag insåg att ni nu har accepterat Blackstone som investerare med plats i er styrelse. Förstår verkligen inte hur ni tänker? En större miljöbov får man leta efter med mikroskop och lykta! Djupt besviken på ert dåliga omdöme i denna frågan.
Anders Dahlin

Kommentarer

 • Hej Anders!

  Tack för att du hör av dig och berättar hur du känner. Det är trist att höra om din besvikelse på oss, och vi är tacksamma för att du varit en supporter så länge!

  Så här tänker vi: Vi ser oss som en (om än liten) del av lösningen på klimatfrågan, eftersom vi erbjuder havrebaserade produkter med långt lägre klimatpåverkan än mejeriernas dito. Fler och fler människor väljer växtbaserat idag, vilket såklart är positivt! Men om vi vill skapa skillnad på riktigt, måste fler med på tåget.

  Blackstone har investerat i oss för att de tror på vårt uppdrag och det vi vill åstadkomma. Och om den här investeringen är framgångsrik (vilket blir upp till oss att bevisa) skickar den viktiga signaler till finansbranschen; att världen är på väg i en ny, hållbar riktning!

  Vi på Oatly har inte tagit oss dit vi är idag på att göra konventionella val och vi hoppas verkligen att vi lyckas motbevisa alla som nu är besvikna på oss och att vi snart kan mötas igen som vänner. Vi delar trots allt samma mål!

  Tack återigen och hoppas du hittar ett annat växtbaserat märke som du kan känna dig bekväm med. Hör av dig om du har fler frågor!

  Allt gott!
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.