Till senaste kommentaren

Kan ni förbättra era förpackningar?

Kan ni förbättra ikaffe’s förpackning. Ni vill att man ska skaka den. Men så har ni en kass kork som gör att det läcker varje gång: jag är inte ensam om att ha varit med om detta. Det händer alla mina kompisar, och typ hela tiden!

Kommentarer

 • Hej Rakel,

  Tack för att du kontaktar oss, jag förstår din frustration!

  Våra lock är gjorda på bioplast, vilket gör att de är lite mjukare än vanlig plast – vilket i sin tur gör att de tyvärr kan orsaka läckage.

  En lösning kan vara att se till att skruva på korken riktigt ordentligt hela vägen ner – men med det sagt så är vi medvetna om detta problem och förhoppnings kan vår producent (Tetra Pak) snart komma fram till en lösning som är både hållbar och mer effektiv!

  Tack för din feedback – som sagt är det en lösning på gång så jag hoppas du har tålamod med oss.

  Om du har ytterligare feedback eller funderingar så tveka inte att höra av dig igen!

  Allt gott,
  Oskar
 • Jag brukar hålla pekfingret på locket så hjälper det lite, men inte perfect. Men jag är ok med lite läck om det är bättre för miljön:P
  Fredrik
 • Hej,

  Jag håller med om att "shake me" förpackningen är riktig dålig och skapar frustration på morgonen varje gång man skakar förpackningen. Jag tappar lusten av att mitt morgonkaffe och dricker te istället.


  Yohannes
 • Hej Yohannes,

  Det var tråkigt att höra att du också upplever att korken inte håller tätt! Vi uppskattar din feedback och kommer självklart ta den vidare. Förhoppningsvis kan vår producent Tetra Pak hitta en lösning på detta.

  Allt gott,
  Karim
 • Jag upplever dock att det inte läcker när jag skalar ”delux”. Är den tillverkad på samma sätt? Förpackningen skiljer sig lite i toppen vad jag kan se i alla fall.
  Rakel
 • Hej Rakel,

  Du har helt rätt i att det är två olika förpackningar. Vår Havredryck Deluxe har en färskvaruförpackning med endast en skruvkork och ingen extra förseglning under korken. Denna förpackning måste förvaras kylt både innan och efter öppningar då den är konstruerad av endast papper och plast, medans våra aseptiska förpackningar (t.ex. iKaffe) har ett extra aluminiumlager i konstruktionen tillsammans med en försegling under korken. I och med detta kan denna typ av förpackning förvaras oöppnad i rumstemperatur i upp till ett år.

  Allt gott!
  Karim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.