Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Finns iKaffe i mindre förpackning?

Hej! Jag önskar iKaffe i mindre förpackning, typ som de små iMat!

Kommentarer

 • Hej Frida,

  tack för att du skrivit till oss!

  Håller med dig om att det skulle vara toppen om iKaffe fanns i mindre förpackningar och det är ett önskemål som kommer in då och då. Just nu har vi inte den maskin i vår anläggning som krävs för en mindre förpackning som passar iKaffe. Förhoppningsvis är detta något vi kan ordna längre fram!

  Vi tar tillvara på alla önskemål så jag tar vidare din och håller tummarna för att vi skall lyckas ta fram en mindre iKaffe!

  Allt gott,
 • Skulle vilja följa upp med; varför inte satsa på ännu mindre förpackningar? Typ mini tetra så vi som inte vill ha "laktosfri mjölk", utan NO COW - kan ta en liten trekants tetra med iKaffe! (ex; i SJ bistron, i vänterummet etc) 😀
  Signe & Mimmi
 • Hej Signe och Mimmi!

  Kul att ni hör av er med ert önskemål! Precis som i frågan ovan saknar vi tyvärr rätt maskiner för sådana förpackningar idag, men det är en populär önskan så vi hoppas att det är något vi ska kunna ha i sortimentet i framtiden.

  Jag tackar för tipset så länge och tar det vidare till våra produktutvecklare, så får vi se om det dyker upp miniförpackningar så småningom!

  Hör gärna av er igen om ni har något annat önskemål eller något ni undrar över.

  Allt gott,
  Sofia
 • Hej! Men ni har ju små tetror till er chokladdryck, det borde gå att använda samma.... det gör ingenting att det är sugrör och litet hål. Många dricker den som den är för att den är så god!
  Instämmer med alla andra, det är en produkt som verkligen saknas. Det skulle ge er ytterligare fördelar gentemot konkurrenter som ger sig in i iKaffe-svängen.
  Ulrika
 • Hej Ulrika,

  Tack för att du hör av dig till oss! 

  Det är en bra poäng! Vi håller just nu på att bygga om fabriken i Landskrona och förhoppningsvis kommer vi kunna erbjuda detta i framtiden.

  Jag tar vidare ditt förslag till våra produktutvecklare så håller vi tummarna för att vi hittar en lösning på en mindre / annan typ av förpackning till iKaffe

  Allt gott,
  Johan
 • Jag instämmer med övriga! Längtar till iKaffe finns i mindre förpackningar! Revolutionerande produkt ❤️
  Sara
 • Jag saknar oxå mindre förpackningar!
  Typ 2 dl eller liknande 
  Som man kan alltid kan ha med sig!
  Håller tummarna 👍🏽
  Helena
 • Hej!
  Jag vill bara förstärka att det önskas från fler håll att ha iKaffe i mindre förpackningar.
  Båda förslagen ovan har jag tänkt på! På jobb har vi bara små trekantsförpackningar med riktig mjölk och har tänkt att jag gärna velat ha iKaffe istället.

  Amanda
 • Hej på er alla!

  Så glada vi blir för att ni gillar vår iKaffe. Vi noterar även era önskemål och tar dem vidare!

  Allt gott,
  Sofia
 • Hej! Saknar också små paket med ikaffe! Och många med mig har jag förstått🙂
  Hoppas det kommer snart
  Marie
 • Hej Marie,

  tack för att du hör av dig! 

  Önskemål av denna sort är viktiga för oss och vi tar alltid dessa vidare, så vi kommer att framföra din önskan. Precis som du säger så verkar det vara många som saknar mindre paket av iKaffe, vi hoppas att detta är något vi kan tillhandahålla längre fram.

  Allt gott,
  Amelie
 • Många som redan skrivit här, men mini-förpackningar som konkurrent till Arla's trekanter hade varit fantastiska och säkerligen bra marknadsföring då det nog är fler som då måste ta ett aktivt val under kafferasten.

  Keep it up!
  H
 • Hej H,

  Självklart ska vi framföra även din önskan gällande mindre trekantsförpackningar!

  Allt gott,
  Christine
 • Det är bara jag som dricker Ikaffe hemma vilket resulterar i att jag ofta får hälla ut mer än halva förpackningen när den blivit dålig, vilket svinn!. Ni verkar vara ett företag som bryr er om miljön och klimatet så även av den anledningen kan det vara en god idé att prioritera mindre förpackningar Ikaffe. Tack för ordet!
  Caroline
 • Hej Caroline,

  Tack för ris och ros. Vi håller med - nej till svinn!

  Fler storlekar på förpackningar är ett hett önskemål. Just nu får vi inte plats med fler förpackningsmaskiner i havrefabriken men förhoppningsvis kan vi lösa detta lite längre fram. Håll utkik!

  Vill gärna passa på att tipsa om att namnet inte riktigt gör havredrycken rättvisa - för du kan faktiskt använda iKaffe till mer än bara hälla i ditt kaffe. Använd i pannkakssmeten, bullbaket, bechamelsåsen eller var helst du annars hade använt komjölk i receptet!

  Havrehälsningar,
  Åsa
 • Hej!

  Jag saknar också trekanter, tror att er impact kommer bli riktigt stor när ni börjar ta över B2B marknaden. Åkte tåg i somras och de hade havremjölk i trekanter (!) men det var inte Oatly, så inte lika gott;) Jag undrar också om ni funderar på att ta fram ett "mjölkpulver", som kanske går att använda i kaffemaskiner och massa andra saker som choklad och bakverk. Som vegan tycker jag det mest irriterande är skummjölkspulvret som ska med i allt. Noll respekt för kon att industrialisera på det viset 🙁 Vore fantaskiskt med ett växtbaserat alterativ!

  Annars är jag ett stort fan och har redan i 5 år pitchat in Oatly på arbetsplatser och caféer i Stockholm. PS. En företagsdeal där vi kunde köpa ett stort lager iKaffe för rabatterat pris skulle hjälpa för att konvertera alla kaffedrickare och få med ledningen 😉

  Tack!

  Linda
 • Under tiden ni försöker lösa det (första inlägget är från över ett år sedan) så fortsätter singelhushållen att hälla ut tusentals liter varje vecka. Kallar man sig ett miljöföretag så måste man agera och inte bara snacka. Även om det kanske kostar lite på vinstmarginalen.

  Varje vecka tvingas jag hälla minst 0.5 liter iKaffe rakt ner i vasken. Och nej jag har tyvärr ingen pannkakssmet att hälla det i.
  Michael
 • Hej igen Michael och Linda,

  Förstår att det kan verka märkligt att vi inte får till fler förpackningsstorlekar i havrefabriken. Vi jobbar på det - så håll ut! Dock finns inget havredryckspulver i planeringen (men väl på önskelistan).

  Förstår att inte alla lagar pannkakor men vi ville mest upplysa om att iKaffe har fler användningsområden. Många gånger håller den även långt längre än de 5 dagar vi garanterar!

  Tyvärr har vi ingen direktförsäljning så har ingen deal att erbjuda arbetsplatserna - men tack Lina för att du pitchar. Vi bugar och bockar!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej!
  Förpackning finns ju eftersom Oatley choklad säljs i liten variant också. Kan ni inte använda samma maskin? Det gör inget om det är ett litet sugrör med. Då går det kanske att snabbt få fram en liten ta-med-iKaffe som skulle ligga i väldigt många väskor. Alla som jag känner saknar just precis det!
  Ulrika Malm
 • Hej Ulrika,

  förstår tanken! Tyvärr är våra mindre förpackningar med sugrör inte optimala för just iKaffe med tanke på att de inte är återförslutningsbara. Det krävs en kork för att hålla förpackningen stängd och kunna skaka mellan användningarna! Därför tittar vi på andra mindre förpackningstyper till iKaffe. Håll utkik!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej Oatly,

  jag ansluter mig till önskemålet om iKaffe i mindre förpackningar, att ha med på resan i mitt fall.

  Har även en relaterad fråga: jag brukar ta med mig lite iKaffe när jag är ute och reser, att ha i kaffet. Men den blir dålig väldigt snabbt, även om jag förvarar den i kylskåpoch efter relativt kort restid. Är det så att produkten är mycket känslig för ljus? Eller vad kan det bero på?

  Vänliga hälsningar
  Johanna Elisabet
 • Finns det ingenstans ni kan förmedla att det är ett stort antal kunder under en väldigt lång tid frågat efter detta så man inte hanterar varje förslag individuellt? Detta är en jättebra idé både för kunden och er.
  Joakim
 • Hej Johanna Elisabet!

  Tack för att du hör av dig till oss! Jag noterar din anslutning till önskemålet om en mindre förpackning av iKaffe.

  Vad tråkigt att den blir dålig. Det är lite svårt att svara på vad anledningen kan tänkas vara. Vi garanterar att iKaffe håller upp till fem dagar om den hålls kyld och den ska inte vara direkt känslig för ljus. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra produkter och om du någon gång framöver känner att så inte är fallet får du gärna höra av dig till oss!

  Allt gott,
  Amelie
 • Hej Joakim,

  tack för att du tar dig tid att skriva till oss!

  Jag noterar din önskning om mindre förpackningar av iKaffe. Vi tar alltid förslag och önskemål vidare och jag kan försäkra dig om att vi förmedlar att det är många som delar just detta önskemål! Vi håller med om att det är en fantastisk idé!

  Hör gärna av dig om du har fler tankar, funderingar eller frågor!

  Allt gott,
  Amelie
 • Hej Amelie,

  tack för ditt svar ovan! Jag får försöka igen eller använda ett annat alternativ när jag reser tills vidare.

  Angående de mindre förpackningarna, ni gör ju "festis-format" för havredrycken och den med chokladsmak. Vore inte det ett alternativ även för iKaffe?

  Vänliga hälsningar
  Johanna Elisabet
 • Hej, Johanna Elisabet!

  Tack för ett väldigt bra förslag! Tyvärr är våra mindre förpackningar med sugrör inte optimala för just iKaffe då de inte är återförslutningsbara. Det krävs en kork för att hålla förpackningen stängd och kunna skaka mellan användningarna, och därför tittar vi på andra mindre förpackningstyper till iKaffe. 

  Du är varmt välkommen att skriva till oss igen om du har fler tankar, frågor och/eller förslag! 

  Allt gott,
  Amelie
 • Hej Amelie,

  stort tack för ditt vänliga svar! Ser fram emot att se hur fråga utvecklas. Och fortsätta konsumera era produkter för den delen.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Johanna Elisabet
 • Sluter mig också till skaran som önskar mini-tetra med havredryck till te/kaffe.

  J
 • Hej,

  Tack för ditt önskemål! Vi noterar din önskan och håller tummarna för att det i framtiden ska kunna bli till verklighet med mindre förpackningar av iKaffe.

  Allt gott,
  Antonia
 • Hej! Jag önskar också alternativ till de minitetror som finns på jobbet bredvid kaffemaskinen.
  Sedan undrar jag näringsmässigt om ikaffe, jag har två barn som är mp-fria. De är inte så förtjusta i havredryck, därför brukar de få smaka av min ikaffe istället för att köpa hem havredryck som inte dricks upp. Är det någon tillsats i ikaffe så att man ska vara försiktig med om barn dricker för stora mängder eller är det något som saknas motför den vanliga havre drycken?
  Tack på förhand /Stina
  Stina
 • Hej Stina,

  tack för att du skriver till oss! Jag noterar ditt önskemål om en mindre förpackning och lovar att ta den vidare. 

  Då jag inte vet vilken av våra havredrycker ni brukar använda så utgår jag från den "vanliga" berikade havredrycken (blå förpackning). iKaffe har samma vitaminberikning och innehåller lika mycket kalcium som denna. Den vanliga berikade havredrycken innehåller 1,5% fett medan iKaffe innehåller 3% fett.

  iKaffe innehåller en surhetsreglerande ingrediens (dikaliumfosfat med de ingående komponenterna kalium och fosfor) som balanserar det låga pH-värdet i kaffe, vilket gör att den inte skär sig i kontakt med kaffe.

  Vi berikar våra havredrycker (förutom vårt ekologiska sortiment som endast berikas med D-vitamin) med vitaminer (kalcium, D-vitamin, riboflavin och B12). Du kan se näringsvärden och ingredienser för samtliga produkter på vår hemsida. Eftersom alla barns behov är individuella ger vi inga rekommendationer utan bäst är att kontakta sin lokala vårdpersonal eller dietist.

  Jag hoppas att detta kan vara till hjälp. Vid minsta fråga eller fundering är du varmt välkommen att höra av dig igen!

  Allt gott,
  Amelie
 • Skulle också vilja ha små mini-terror till kaffet på jobbet. Det skulle kunna ersätta dessa laktosfria varianter med med riktig no*cow dryck 😀

  Frågade faktiskt personalen som fyller på kaffet på jobbet och de sa att de skulle ta in Oatly om det bara fanns att tillgå!
  Anders
 • Tack Anders! Vi lägger till din önskan i vår rapport till produktutvecklarna.

  Allt gott och havre bra!
  Mårten
 • Hej OATLY,
  Jag har tre barn som tillhör no cow generationen och vill ha iKAFFE när de kommer hem till jul. Nu har jag också gått över till iKAFFE och försöker använda slut mina enlitersförpackningar. Det går inte. Den håller längre än 5 dagar men blir ändå för gammal. Kan ni inte skynda på med
  En halvlitersförpackning
  Små tetror till t ex tåg och lunchmatsalar
  Gör en kampanj i Region Skåne så att alla vi som jobbar där kan få iKAFFE på jobbet!
  Hälsningar, Ingrid
  P.S. Testa hemlagad varm choklad med iKAFFE.
  Recept på begäran ; )

  Ingrid Roos
 • Hej Ingrid! Vi vill gärna ha recept på varm choklad med iKaffe! En blir så frestad att jag nästan glömde bort din fråga. Jag lägger till en pinne på den långa raden med önskningar om mindre förpackningar och tipsar om kampanj riktad mot Region Skåne.

  Allt gott!
  Mårten
 • En till pinne här med önskemål om halvliters eller typ 2,5 dl stora förpackningar Ikaffe. Tråkigt att hälla i vasken, så jag konsumerar mindre än vad jag skulle ha gjort om mindre förpackningar fanns eftersom jag drar mig för att öppna en liter.. Hoppas småttingarna närmar sig!
  Johanna
 • Hej Johanna!

  Pinnen är noterad och nedskriven! Du har kanske redan läst detta (och vet detta) men kan bara passa på att tipsa om att iKaffe fungerar utmärkt att använda i matlagning, bakning eller bara dricka som den är - möjligen kan det hjälpa dig att använda hela förpackningen!

  Men som sagt, din önskan tas såklart vidare!


  Allt gott,
  Anna
 • Önskemålen strömmar fortsatt in och även om det sagts innan så kan jag inte låta bli att ställa mig i samma kö. Portionsförpackningar som kan förvaras i rumstemperatur. Till arbetsplatsen och att ha med sig på resa. De klassiska små trekanterna 👍🏻👍🏻👍🏻 go no cow! 💪🏻🏆
  Malena
 • Vill bara förstärka att det är fler som önskar mindre förpackningar av ikaffe. Hoppas verkligen att den kommer snart!
  Natalia
 • Tack för förstärkningen, Malena och Natalia!

  Hittills har det varit trångt i havrefabriken, så vi har inte haft plats för fler förpackningsmaskiner vilket krävs för att kunna ta fram mindre storlekar iKaffe. Nu bygger vi ut för fullt - så förhoppningsvis har vi något att presentera så småningom!

  Tack för ert tålamod!

  Havrehälsningar,
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.