Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Finns iKaffe i mindre förpackning?

Hej! Jag önskar iKaffe i mindre förpackning, typ som de små iMat!

Kommentarer

 • Hej Frida,

  tack för att du skrivit till oss!

  Håller med dig om att det skulle vara toppen om iKaffe fanns i mindre förpackningar och det är ett önskemål som kommer in då och då. Just nu har vi inte den maskin i vår anläggning som krävs för en mindre förpackning som passar iKaffe. Förhoppningsvis är detta något vi kan ordna längre fram!

  Vi tar tillvara på alla önskemål så jag tar vidare din och håller tummarna för att vi skall lyckas ta fram en mindre iKaffe!

  Allt gott,
  Matilda
 • Skulle vilja följa upp med; varför inte satsa på ännu mindre förpackningar? Typ mini tetra så vi som inte vill ha "laktosfri mjölk", utan NO COW - kan ta en liten trekants tetra med iKaffe! (ex; i SJ bistron, i vänterummet etc) 😀
  Signe & Mimmi
 • Hej Signe och Mimmi!

  Kul att ni hör av er med ert önskemål! Precis som i frågan ovan saknar vi tyvärr rätt maskiner för sådana förpackningar idag, men det är en populär önskan så vi hoppas att det är något vi ska kunna ha i sortimentet i framtiden.

  Jag tackar för tipset så länge och tar det vidare till våra produktutvecklare, så får vi se om det dyker upp miniförpackningar så småningom!

  Hör gärna av er igen om ni har något annat önskemål eller något ni undrar över.

  Allt gott,
  Sofia
 • Hej! Men ni har ju små tetror till er chokladdryck, det borde gå att använda samma.... det gör ingenting att det är sugrör och litet hål. Många dricker den som den är för att den är så god!
  Instämmer med alla andra, det är en produkt som verkligen saknas. Det skulle ge er ytterligare fördelar gentemot konkurrenter som ger sig in i iKaffe-svängen.
  Ulrika
 • Hej Ulrika,

  Tack för att du hör av dig till oss! 

  Det är en bra poäng! Vi håller just nu på att bygga om fabriken i Landskrona och förhoppningsvis kommer vi kunna erbjuda detta i framtiden.

  Jag tar vidare ditt förslag till våra produktutvecklare så håller vi tummarna för att vi hittar en lösning på en mindre / annan typ av förpackning till iKaffe

  Allt gott,
  Johan
 • Jag instämmer med övriga! Längtar till iKaffe finns i mindre förpackningar! Revolutionerande produkt ❤️
  Sara
 • Jag saknar oxå mindre förpackningar!
  Typ 2 dl eller liknande 
  Som man kan alltid kan ha med sig!
  Håller tummarna 👍🏽
  Helena
 • Hej!
  Jag vill bara förstärka att det önskas från fler håll att ha iKaffe i mindre förpackningar.
  Båda förslagen ovan har jag tänkt på! På jobb har vi bara små trekantsförpackningar med riktig mjölk och har tänkt att jag gärna velat ha iKaffe istället.

  Amanda
 • Hej på er alla!

  Så glada vi blir för att ni gillar vår iKaffe. Vi noterar även era önskemål och tar dem vidare!

  Allt gott,
  Sofia
 • Hej! Saknar också små paket med ikaffe! Och många med mig har jag förstått🙂
  Hoppas det kommer snart
  Marie
 • Hej Marie,

  tack för att du hör av dig! 

  Önskemål av denna sort är viktiga för oss och vi tar alltid dessa vidare, så vi kommer att framföra din önskan. Precis som du säger så verkar det vara många som saknar mindre paket av iKaffe, vi hoppas att detta är något vi kan tillhandahålla längre fram.

  Allt gott,
  Amelie
 • Många som redan skrivit här, men mini-förpackningar som konkurrent till Arla's trekanter hade varit fantastiska och säkerligen bra marknadsföring då det nog är fler som då måste ta ett aktivt val under kafferasten.

  Keep it up!
  H
 • Hej H,

  Självklart ska vi framföra även din önskan gällande mindre trekantsförpackningar!

  Allt gott,
  Christine
 • Det är bara jag som dricker Ikaffe hemma vilket resulterar i att jag ofta får hälla ut mer än halva förpackningen när den blivit dålig, vilket svinn!. Ni verkar vara ett företag som bryr er om miljön och klimatet så även av den anledningen kan det vara en god idé att prioritera mindre förpackningar Ikaffe. Tack för ordet!
  Caroline
 • Hej Caroline,

  Tack för ris och ros. Vi håller med - nej till svinn!

  Fler storlekar på förpackningar är ett hett önskemål. Just nu får vi inte plats med fler förpackningsmaskiner i havrefabriken men förhoppningsvis kan vi lösa detta lite längre fram. Håll utkik!

  Vill gärna passa på att tipsa om att namnet inte riktigt gör havredrycken rättvisa - för du kan faktiskt använda iKaffe till mer än bara hälla i ditt kaffe. Använd i pannkakssmeten, bullbaket, bechamelsåsen eller var helst du annars hade använt komjölk i receptet!

  Havrehälsningar,
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.