Till senaste kommentaren

Hur tänker ni med reklamen "Pappa-Hjälpen"?

Hur har ni tänkt gällande er reklam om ”pappahjälpen”? Utan att tänka på alldeles för många barn med alkoholproblem i familjen. Så ont det måste göra när de ser denna reklam och önskar att det var havremjölk som var problemet. Oerhört respektlöst och sårande.

Kommentarer

 • Hej Carina!

  Tack för din input och så tråkigt att höra att det uppfattas så!

  Vi menar snarare att det kan vara lika knepigt att prata med sina föräldrar om mjölk, som det är för föräldrar att prata med sina tonåringar om alkohol. Det handlar om samtalet, inte missbruket; vi har helt enkelt vänt på en bekant situation och skruvat till den lite för att göra en poäng om hur det vi stoppar i oss har konsekvenser för planeten. Såklart är inte konsekvenserna kring det inte alls likadana eller påtagliga som de kring alkohol kan vara, men nog så allvarliga och värda att diskutera.

  Så, vår ambition att detta ska landa i något gott genom att uppmuntra till diskussioner kring hur det vi väljer att äta påverkar vår planet (särskilt för pappor mellan 45-65 år som tycks ha lite svårare kring just sådant).

  Hoppas detta gav lite klarhet. Fler frågor eller synpunkter så hör av dig!

  Allt gott,
  Åsa
 • Jag måste bara få skriva det - dessa reklamer är BRILJANTA!
  Det går inte att ta hänsyn till allas uppfattningar om saker men HUMOR kommer man långt med, och det har ni. Dessutom (enligt mig) ett väldigt tydligt budskap. Grymt imponerad och avundsjuk på att jag inte var med i denna produktionen (arbetar med marknadsföring själv).
  Frida
 • Hej Frida,

  Vad kul att du tycker det! Tack för att du hörde av dig för att säga det till oss, det uppskattar vi verkligen!

  Fortsatt fin vecka och allt gott,
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.