Till senaste kommentaren

Vad är skillnaden mellan iKaffe och den nya Deluxe?

Läser innehållsförteckningen, men de ser likadana ut men skiljer lite i näringsinformationen, vad beror det på? Och varför 2 olika förpackningar och namn, på vad det ser ut som, samma innehåll?

Kommentarer

 • Hej Karma,

  Tack för din fråga!

  Precis som du skriver är Deluxe och iKaffe ganska lika innehållsmässigt, så det är fullt förståeligt att du undrar.

  Det som skiljer dem åt är bland annat fetthalten (Deluxe har 2,8% och iKaffe 3%) och att de kommer i olika typer av förpackning som kräver olika förvaring - Deluxe ska förvaras kylt medan iKaffe kan förvaras i rumstemperatur innan öppning. Båda dryckerna kan skummas och användas i varma drycker, men eftersom iKaffe är utvecklad av och för baristor så funkar den bättre om du till exempel ska få till fin latte-art!

  Hoppas att detta gav lite klarhet, och hör gärna av dig igen om du har fler funderingar.

  Allt gott,
  Sofia
 • ikaffe försvann från hyllorna hela sommaren. Varför? Fel på den?
  Maxi eller citygross har den ej mer.
  Eva
 • Hej Eva,

  Tack för ditt meddelande!

  Vi har fortfarande vår produkt iKaffe. Vi har dessvärre haft en del leveransproblem med produkten på grund av en produktionsstörning i vår fabrik i Landskrona. Vi hoppas kunna leverera igen under de kommande veckorna!

  Låter dock konstigt att den inte funnits under hela sommaren... Dubbelkolla gärna med butiken så att vår produkt finns kvar i sortimentet!

  Allt gott,
  Rebecca
 • Hittar inte heller iKaffe i butiken. Får panik!
  Zimon
 • Hej Zimon,

  Hoppas att du kan hålla ut lite till. Förhoppningsvis kommer produkterna börja komma tillbaka succesivt redan under nästa vecka! Vi beräknar att vara tillbaks helt på banan i början av oktober.

  Allt gott,
  Rebecca
 • Hej! Har letat efter både ikaffe och deluxe havremjök i österlentrakten och det har inte funnits på flera veckor. När förväntas de finnas igen?
  Karolina
 • Hej Karolina!
  IKaffe bör du kunna få tag på nu och vi kämpar för att få ut Deluxen till butikerna igen, antingen den här veckan eller nästa.

  Allt gott!
  Mårten

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.