Till senaste kommentaren

Varför går vissa av era produkter inte att hitta längre?

Efterfrågan på våra produkter har ökat kraftigt och vi bygger därför ut vår anläggning i Landskrona med fler produktionslinjer. Ombyggnationen har dessvärre lett till en del produktionsstörningar och begränsat vår kapacitet i produktionen. Många har säkert märkt att vi till följd av detta haft leveransproblem under en längre tid.

För att komma i fas igen har vi beslutat att tillfälligt pausa produktionen av ett par produkter. De produkter som tillfälligt kommer försvinna från hyllan är Havredryck Apelsin Mango och Havregurt Hallon och Havregurt Hallon Blåbär

Vi tycker det känns jättetråkigt att inte kunna erbjuda dessa produkter just nu, och vi förstår att många blir besvikna. Men de kommer tillbaka! Vi har verkligen kämpat för att komma ikapp och vår förhoppning är att detta ska påskynda återgången till normala leveranser av alla våra produkter.

Kommentarer

 • Hejsan!
  Det står inte här, men jag kan inte hitta er Havredryck Choklad någonstans! Den har varit borta i månader nu, och jag mer eller mindre lever på den drycken 🙁
  När kommer den tillbaka, eller kan jag beställa den någonstans?
  Sín X
 • Hej! Jag uppskattar verkligen er chokladdryck som ger mig nostalgiska vibbar från ungdomen när jag drack den kända mjölkbaserade varianten.
  Chokladdrycken har sedan en tid inte funnits i sortimentet på varken Coop i Landskrona eller Willys i Löddeköpinge/Center Syd. Deras egna märken finns dock men dessa är inte i närheten av er produkt när det gäller smak och konsistens. Jag hoppas att det ”bara” beror på era tillfälliga produktionsstörningar och inte på att de stora kedjorna inte tar in er produkt därför att den konkurerar bort deras egna varianter.
  Micke
 • Er chokladdryck (1 liter) har varit slut  jättelänge i min butik. När kommer den?

  Katrin
 • Hej!

  Förstår att chokladdrycken är saknad och vi gör allt för att producera så mycket vi bara kan. Utan att lova för mycket så bör den finnas på hyllan inom kort, så håll utkik!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej
  Vill bara höra om mango drycken kommer att börja producera inom kort?
  Mvh
  Inger
  Inger
 • Tack & Lov att Apelsin Mango  återuppstår,så småningom om jag uppfattat det rätt....det gläder mig mycket!
  Jag väntar o längtar tålmodigt.
  Eva
 • Hej!
  Jag är också en av alla som saknar era produkter i hyllorna. Har ni i dagsläget något beräknat datum för när Apelsin/Mango kommer finnas tillgängligt igen? 

  Adam Hermansson
 • Hej!

  Det stämmer att Apelsin Mango kommer att produceras igen men att den just nu är pausad.

  Vi räknar med att Apelsin Mango kommer tillbaka någon gång under 2019, men dessvärre vet vi inte exakt när!

  Ledsen att ni får vänta på den, vi uppskattar verkligen ert tålamod!


  Allt gott,
  Anna
 • Jag har blivit fullkomligt förälskad i er Havregurt Citron Fläder, kan ni ge någon uppskattning om när ni räknar med att den finns i butik igen? Längtar! 😀
  Elin
 • Hej Elin!

  Förstår att du längtar efter Citron Fläder - en personlig favorit här med!

  Dessvärre har vi ingen prognos i nuläget, men håller tummarna att det inte är allt för långt kvar. Tack för att du håller ut!

  Allt gott,
  Sofia
 • Hej
  Men när under 2019 kommer Mango/Apelsin tillbaka? ....ett år är ju ganska lång tid.
  Från att vara en storkonsument av Oatly till i stort sett inget alls.
  En saknad produkt!
  Lena
 • Hej Lena,

  förstår att du saknar Apelsin Mango. Vi kan dessvärre inte säga exakt när, men vi planerar att börja producera igen inom kort - så förhoppningsvis hittar du den på hyllan igen framemot våren!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej Åsa mfl

  Jag tycker inte det är konsumentvänligt att från oktober 2018 inte kunna säga när Apelsin/Mango börjar igen. Att svara 2019 tycker jag inte håller och får mig snarare att tro att den inte kommer alls
  Wictor
  Wictor
 • Hej Wictor,

  förstår hur du menar och beklagar verkligen att vi inte kunnat ge bättre besked!

  Vi vill absolut inte vara konsumentovänliga utan anledningen är helt enkelt att vi inte vill lova för mycket. Dessvärre har vi ju tampats med produktionskapacitet och därför har det varit svårt att veta hur det ser ut framåt -  kan dock meddela att det ser ljust ut för Apelsin Mango så förhoppningsvis ska en inte behöva vänta allt för länge!

  Allt gott, 
  Åsa
 • Hej
  Jag väntar också väldigt otåligt på apelsin/mango, vilket jag gjort så länge. Nu är snart mars slut och det har gått ytterligare en månad sedan senaste svaret.
  Finns det något datum i sikte?

  Med vänlig hälsning Anne
  Anne
 • Hej Anne,

  Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för den otåliga väntan.

  Vi vet tyvärr ännu inte exakt när Apelsin Mango kommer finnas i butik igen. Vår förhoppning var att den skulle komma tillbaka i butik nu under våren, men enligt vår senaste prognos ska den kunna beställas av butikerna igen någon gång under sommaren.

  Ledsen att jag inte kunde ge dig några godare nyheter – tack för att du håller ut!

  Allt gott,
  Astrid
 • Hej!
  Jag letar som i idiot efter glassen:
  Really Posh Salty Caramel Hazelnut
  Köpte den på Coop Backaplan i Göteborg för några veckor sedan men nu är den slut där.Har mailat och frågat både Coop och ICA -utan svar än så länge. Har ni produktionsproblem? Kan ni försöka sälja den? Deras diskar är fulla av de andra smakerna så de kanske inte vågar ta in fler?
  Godaste mjölkfria glass jag ätit, och jag provar allt som finns!
  Hälsningar Ellinor
  Ellinor
 • Hej Ellinor,

  vad kul att du gillar vår glass så mycket! Precis som du säger är det butikerna själva som bestämmer vad de ska ta in så dessvärre kan det se lite olika ut i frysdisken. Kolla gärna Willys eller mathem.se - de har alla våra smaker!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej
  När kommer eller kommer inte mango/apelsin tillbaka. Vill gärna hör något långsiktigt svar och inte bara att nu skjuter fram ett nytt datum. Det har varit allt från att den kommer i början av 2019 till april?
  Inger
 • Hej Inger!

  Förstår att en vill ha ett tydligt svar. Dessvärre är det fortfarande så att vår prognos för när Apelsin Mango kommer ut på hyllan igen är osäker och därför vågar vi inte säga något exakt datum. Beklagar verkligen detta och även vi hoppas verkligen det inte dröjer alltför länge!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej!
  Jag vill bara veta om ni har någon aning om när apelsin/mango drycken kommer att komma tillbaka?? Vi saknar den!!
  Mvh Sara
  Sara S
 • Jag hittade den lilla förpackningen på 230 ml av apelsin/ mango på Ica Maxi Alingsås idag!👌🏼 Betyder det att det finns i produktion igen? När kommer isf literförpackning? Bästa drycken!
  Camilla
 • Hej Sara och Camilla,

  Tack för ni skriver till oss gällande vår Apelsin Mango!

  Vi har tyvärr fortfarande inte någon tydligare prognos på denna och än så länge har inga nya produkter skickats ut till butikerna. Vi hoppas verkligen att den kommer tillbaka ut på hyllan snart, vi förstår att ni fått vänta länge!

  Allt gott,
  Christine
 • Hej
  Ser att man kan beställa mango/apelsin på Mathem. Betyder det att den börjar produceras igen?
  Mvh
  Inger
  Inger
 • Hej Inger,

  tack för att du hör av dig till oss!

  Jag kan inte hitta drycken på exempelvis mathem eller mat.se men det är ju sannerligen toppen om en kan beställa dem! Apelsin Mango har tyvärr inte börjat produceras igen och inga nya produkter har skickats ut till butikerna. Förstår att du, liksom många andra, både väntar och längtar efter den!

  Allt gott,
  Amelie
 • Hej!
  Oatlys pinnglass med jordgubbssmak är sonens favoritglass, den fanns överallt förr, men denna sommar har vi inte hittat den någonstans. Upptäckte nu att ni inte heller har den i ert sortiment på hemsidan. Kommer den komma tillbaka? Vi saknar den! 🌞
  Mvh Lisa

  Lisa Mellegård
 • Hej Lisa!

  Glasspinnen har tyvärr utgått ur sortimentet. Ledsen att göra er besvikna!

  Allt gott,
  Åsa
 • Säger bara mango/apelsin ni får höra en prioritering på att få tillbaka den i hyllan igen... någon prognos än?
  //Linda
  Linda
 • Hej Linda!

  Det senaste vad gäller Apelsin Mango är att vi hoppas kunna producera den till hösten/innan årsslutet. Vi hoppas verkligen att detta kommer att vara möjligt. Vi är hemskt ledsna att ni fortfarande får vänta på den!


  Allt gott,
  Anna
 • Hej!
  Har inte lyckats hitta I-kaffe på de butiker jag brukar handla på här i Örebro, har det hänt nåt med leveransen/produktionen? Saknar min mjölk!
  Anna
 • Hej Anna!

  Tyvärr har vi leveransproblem med iKaffe och vi jobbar hårt för att komma ikapp med produktionen. Just nu fördelar vi det vi har så rättvist vi kan så det kan se lite olika ut i butikerna. Men har du provat Havredryck Deluxe? Den är nämligen snarlik iKaffe i både smak och funktion. Hittas i kyldisken!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej, hur går det med produktionen av chokladdrycken? Den är typ slut överallt, i alla fall i Sthlm...
  Daniel Johansson
 • Hej Daniel!

  Det stämmer att vi dessvärre fått resta vår chokladdryck, men förhoppningsvis börjar vi skicka ut den igen nästa vecka. Håll ut!

  Allt gott,
  Åsa
 • Vilken succé ni har! Skulle någon sagt till mig för ett år sen att jag kommer sakna havremjölk (iKaffe) skulle jag bara ha skrattat lite... Bra jobbat, Oatly-teamet! Hoppas ni får produktionen upp igen snart. Har ni ett datum när ni tror ni kommer kunna leverera?
  David
 • Oatly iKaffe har revolutionerat mitt kaffedrickande. Den senaste veckan har jag fått tvinga i mig min morgonkopp med vanlig mu-mjölk.
  Snääääälla skicka all iKaffe ni producerar till Kvantum i Färjestaden på Öland ty där töms fyllda hyllor på bara någon dag. 😀
  Kim
 • Varför är fler av era produkter slut i butikerna i Lund?

  När kommer ikaffe tillbaka i butikerna?
  Fredrik
 • Hej David och Kim,

  Vad roligt att höra att ni gillar vår iKaffe och tack för ert grymma stöd!

  Vi är ledsna att det ser ut som det gör just nu och jobbar på så hårt vi kan för att få ut iKaffe i butikerna igen. Vi vet tyvärr inte exakt när och det kan även skilja sig lite från butik till butik, men vi distribuerar allt så jämnt vi kan.

  Vi känner spontant även att det skulle bli lite orättvist om vi skickade allt till Färjestaden, även om vi inte vill något annat än att få iKaffe till dig igen Kim!

  Tack för ni håller ut!

  Allt gott,
  Christine
 • Hej Fredrik,

  Tack för ditt meddelande!

  Vi är ledsna att det är svårt att få tag på våra produkter just nu. Vi har tyvärr stött på produktionsstörningar, men gör vad vi kan för att komma på banan igen. Det är tyvärr svårt att säga exakt när då det även kan se lite olika ut i olika butiker, men vi ser till att skicka ut det vi har så jämnt som möjligt och så snart vi kan.

  Allt gott,
  Christine
 • Här i Karlstad och Ica Hagahallen är det nu tommare än tommast på Oatly-produkter. Jag har haft is i magen och först nu tänkte jag kolla på er sida vad det hela beror på. Att läsa det här foumet gör mig tyvärr bara mer orolig. Den enda oatlyprodukt av dricksort som står att finna är lättoatlyn, det är katastrof här!

  Vore fint med någon tydligare håll it info på er sida utan att behöva söka kontakt och scrolla i ett forum.

  Keep up the good work! Mer havre åt folket.
  Sabina
 • Hej

  Påverkar alla dessa produktionsstörningar även Apelsin/Mangon som varit borta i evigheter? Så produktionen av den skjuts på tills ni kommit i kapp med t.ex iKaffe och Chokladdryck?
  Adam
 • Hej! Hoppas ni kommer igång med er produktion av ikaffe snart. Då den inte fanns i hyllan provade jag en från kyldisken, delux och håller med om att den var väldigt lik ikaffe. Om leverans av ikaffe kommer ut utportionerat. Har jag störst sannolikhet att hitta den i en större Ica butik än i en mindre? Härom dagen var jag inne i 3-4 Ica butiker och letade efter den. Med vänlig hälsning, kaffe sugen Maria
  Maria
 • Hej Sabina!

  Tack för ditt meddelande, vad glada vi blir över att du tycker om våra produkter! Vi förstår din oro och vi beklagar verkligen att det är så svårt att få tag på våra produkter för tillfället. Som du kanske läst längre upp i tråden så arbetar vi allt vi kan för att lösa problemet och hoppas på att produkterna ska kunna vara tillbaka i butik så snart som möjligt. Tack för ditt önskemål om en tydligare information på hemsidan kring produktionsproblemet. Jag kommer att ta vidare detta då säkert flera andra skulle uppskatta detta.

  Vi tackar för ditt tålamod!

  Allt gott,
  Antonia
 • Hej Adam,

  Tack för din fråga. Du har helt rätt i att produktionen av Apelsin Mango tyvärr också blir påverkad av produktionsproblemet och kommer kunna produceras så fort vi är i kapp med exempelvis iKaffe. Tyvärr kan vi inte producera allt på en gång men vi gör allt vi kan för att Apelsin Mango ska kunna vara tillbaka så snart som möjligt!

  Tack för ditt tålamod!

  Allt gott,
  Antonia
 • Hej kaffesugna Maria,

  Vi beklagar problematiken kring att hitta våra produkter för tillfället. Vi hoppas på att problemet ska vara löst så snart som möjligt då det är många som saknar just iKaffe.

  Tyvärr är det svårt att säga var det är störst sannolikhet att hitta någon av produkterna. Storleken på butiken ska inte ha någon betydelse utan det är snarare efterfrågan som styr utbudet i de olika butikerna.

  Tack för ditt tålamod!

  Allt gott,
  Antonia
 • Idag när jag kom till Ica Kvantum i Färjestaden på Öland så fanns det iKaffe på hyllan!!!!
  Men efter att jag varit där så fanns det inte så många kvar... MOOAHAHAH 😉
  Kim
 • Hej! Jag hittade dem i en liten butik igår och köpte på mig ett lager. Men innan dess så var jag i en stor butik och där blev jag lockad och köpte era konkurrenters. Nu ska jag njuta och göra konkurrenstest😊.
  Maria
 • Hej, när kommer er chokladhavre tillbaka? Den har saknats i butik flera veckor och ni har tidigare sagt att den ska levereras igen i augusti.
  Johnny
 • Vad är egentligen status med er chokladhavre? Den har ju saknats snart en månad. Butikerna saknar den men har ingen information. Ser heller ingen info på er hemsida
  Johnny
 • Är det produktionsproblem med all havregurt? Jag har allt svårare att hitta den i butiken. Soygurt är inte alls samma sak. Jag vill ha min havregurt till frukost :-)

  Har också råkat ut för när jag beställer mat med hemkörning och väljer naturell havregurt så ersätts den ofta med smaksatt havregurt eller att jag får färre paket än jag beställt.

  Detta gäller två ICA-butiker i Lund.
  Leif
 • När kommer Havregurt vanilj på hyllorna igen? Helt slut i butiken, och är smått desperat! Min son är autistisk och dricker bara sin smoothie om den är gjord på havregurt vanilj.
  Sarah
 • Hej!
  Roligt att det går så bra för havreprodukter! 😀
  Handlar det om problem att få tag i råvara, eller är det något på fabriken?  Stina
 • Hej på er alla,

  Tack för att ni skriver till oss. Vi är verkligen ledsna att det är så svårt att få tag på våra produkter för tillfället. Tyvärr har produktionsproblemet på grund av utbyggnaden av fabriken i Landskrona påverkat flera av våra produkter. Vi vet inte när vi kommer kunna leverera som vanligt men arbetar för att det ska vara löst så fort som möjligt. Utbudet kan även variera i de olika butikerna beroende på efterfrågan.

  Allt gott,
  Antonia
 • Kan inte vara utan ikaffe, så god, finns bara sporadiskt i affären just nu. Kan ni inte prioritera den - går liksom inte att dricka kaffe utan 😀
  Therese
 • I våra butiker finns någon enstaka yoghurt, i kaffe och i mat kvar. Men ingen av havredrycken finns längre. Mitt barn är mjölkproteinallergiker och klarar inte soya så vi saknar verkligen era produkter då de är en bas i vårt hem. När tror ni att produktionen är igång igen av den neutrala havredrycken?
  Anna
 • Fortfarande ingen otaly choklad... Det är den 12 sept,och flera affärer i Helsingborg har inga besked om leveranser... Ännu.
  Ge besked nu!
  Janne
 • Hej Therese, Anna och Janne.
  Kul att ni tycker om våra produkter. Vi är precis som ni jätte ledsna över att det är svårt att få tag på våra produkter för tillfället.

  Efterfrågan på våra produkter har ökat så snabbt att vi inte kunnat leverera i den mån vi önskar. Tyvärr har vi även haft produktionsstörningar på grund av utbyggnaden av fabriken i Landskrona. Produktionen är igång och vi jobbar hårt för att komma ikapp med leveranserna. Vi hoppas på att produkterna ska kunna vara tillbaka i butik så snart som möjligt.

  Förstår att ni gärna önskar ett tydligare svar, men det är tyvärr svårt att säga exakt när då det kan se lite olika ut i olika butiker. Vi ser till att skicka ut det vi har så jämnt som möjligt och så snart vi kan.

  Tack för ert tålamod,
  Johanna
  Antonia
 • Vad händer med Apelsin & Mango?
  Det har hunnit gå ett helt år sedan ni informerade att produkten blivit pausad.
  Sedan dess har ni skjutit fram eventuellt startdatum med ett kvartal i taget.
  Försöker ni bli av med kunder?
  Jag tänker att ju längre man går utan en vara ju mindre saknar men den med tiden.
  Ingen hos er som tänker likadant?

  Denise
 • Hej Denise,

  Jag är ledsen att det varit svårt att få tag på vår havredryck apelsin mango - men jag kan meddela dig att den inte är borta för alltid!

  I samband med utbyggnationen av vår produktionsanläggning blev vi tvungna att pausa produktionen för bland annat apelsin mango. Vi har ingen prognos i dagsläget på när den kommer finnas i butik igen, men den kommer som sagt tillbaka. Vi arbetar så snabbt vi kan för att den ska komma tillbaka så fort som möjligt!

  Vi hoppas inte att någon hunnit glömma bort hur gott den smakar fram tills dess!

  Allt gott,
  Antonia
 • Jag har börjat hitta havregurt i butik igen. Så glad för det och hoppas ni får ordning på produktionen i övrigt också.
  Leif
 • Hej Leif,

  Vad roligt att höra. Vi håller verkligen tummarna för det!

  Hoppas du har en fin tisdagseftermiddag!

  Allt gott,
  Rebecca
 • Vad har hänt med oatly matgrädde 1 liter hittar den inte någonstans
  Mimi
 • Hej,
  Oktober nu och ingen Apelsin/Mango dryck.. har ni något datum på när den kommer tillbaka till Willys tex. Den är så saknad!
  Camilla
 • Hej Mimi och Camilla!

  Tack för att ni skriver till oss!

  På grund av kraftigt ökad efterfrågan av våra produkter, i kombination med utbyggnad av våra produktionslinjer i fabriken i Landskrona, har vi tyvärr stött på en del produktionsstörningar. Vi ber verkligen om ursäkt för de olägenheter som detta orsakat den senaste tiden, och det kan vara anledningen till att det är svårt att hitta iMat i stor förpackning. Försvinnandet är temporärt och ibland kan det hjälpa att fråga personalen om de kan ta in just den produkt en önskar.

  Jag förstår att du Camilla, och många med dig, saknar Apelsin Mango och jag kan dessvärre inte ge något besked om när den kommer tillbaka igen.

  Allt gott,
  Amelie
 • Jag dricker enbart The Original Oatly havredryck mellan, den i blå förpackning. Den ska ni väl inte "pausa"? På ICA i Nyköping vet de ingenting, men det är tomt i hyllorna.
  Ingvar Nordin
 • Hej

  Jag har också saknat drycken apelsin och mango sedan drygt ett år tillbaka. Ibland har jag haft tur att hitta småförpackningarna och då köper jag på mig.
  Hur kommer det sig att man hittar dom ibland? Finns det någon form av produktion dvs i pytteskala? Har ni ingen som helst tidsuppfattning när ni är klara med utbyggnad m.m. som stör produktionen. Känns ju lite tjatigt att alla får samma svar utan att det verkar hända så mycket.
  Mvh Anne
  Anne
 • Saknar era glassar och chokladdryck *snyft* #syndomosskunder
  är ni inte rädda för att förlora kunder med dessa sjuka dröjesmål på varor?
  Vanessa Gojak
 • Hej på er, Ingvar, Anne och Vanessa!

  Vi ska inte pausa Havredryck Mellan, och den tänkbara orsaken till att det kan vara tomt i hyllorna där denna vanligtvis står är just produktionsstörningar i kombination med kraftigt ökad efterfrågan.

  Anledningen till att en kan hitta Apelsin Mango i den mindre storleken är för att det är en annan produktionslinje som gör On-the-Go-formatet. Denna kommer emellertid att utgå ur sortimentet då det inte finns tillräckligt hög efterfrågan. Jag förstår verkligen att det kan upplevas tjatigt att alla får samma svar, och ber om ursäkt för att vi inte har en tydlig prognos och för det besvär som detta orsakat under en lång tid. Vi jobbar intensivt för att kunna tillgodose alla våra marknader och vi både producerar och levererar ständigt, dessvärre inte i den takt och kapacitet som krävs för att vara tillfredsställande nog.

  Vi är ytterst tacksamma för det tålamod ni visar och har full förståelse för att det kan tryta. Anledningen till att vi byggt ut våra produktionslinjer, samt bygger en fabrik i Nederländerna, är just för att vi vill kunna möta den höga efterfrågan. Jag förstår att ni saknar våra produkter och vi önskar inget hellre än att situationen ser annorlunda ut. 

  Allt gott,
  Amelie
 • Vilka delikata problem ni har på Oatly! Att alla produkter har så hög efterfrågan så att ni inte hinner producera och leverera! Jiha! Okej, fabriksbygge tar tid kan man ju förstå och inse vikten av - mer Oatly till folket!

  I Skellefteå på Stora Coop finns ett fantastiskt Oatly sortiment! Förutom alla glass sorterna...

  Vi älskar Oatly de luxe och det gör tydligen många andra!? Två kvar idag på em - de tog jag plus en vanlig. Såg att det var en aning lägre CO2 avtryck på den vanliga, men de luxen är ju godare, så med den lilla 0,02 skillnaden kommer vi nog att avnjuta Oatly de luxe till gröten även i fortsättningen!
  Ha en strålande helg och njut av framgången med ett fantastiskt koncept och underbara produkter till hela mänskligheten!!! Kraaam! 😊👍❤❤❤
  Carina Anklew
 • Hej Carina, vilken underbar feedback! Skamligt att vi inte svarat dig tidigare. Visst är det ett lyxproblem, men ett något frustrerande sådant. Vi vill ju att så många som möjligt ska kunna ha tillgång till våra produkter och då är det ju dumt om det är tomt på hyllorna! Men ett helt gäng med hjältar har jobbat dygnet runt i Landskronafabriken för att komma ikapp och med uppbackning till den Europeiska marknaden från den nya fabriken i Nederländerna så ser det ut som att vi börjar komma ikapp.

  Kul att ni gillar Havredryck deluxe, hoppas ni njuter lika mycket av den som vi njuter av ditt trevliga inlägg här! Ha en härlig vecka!

  Kraaam!
  Mårten
 • Tack för ditt svar!
  Ha en bra vecka, du med!
  Mvh
  Carina Anklew
  Carina Anklew
 • Hej
  Kan vi nu hoppas på att flera varor hittar tillbaka på hyllan " Apelsin och mango"?
  Inger
  Inger
 • Hej Inger, vi är många som väntar på Havredryck Apelsin Mangos storslagna återkomst. Vi vågar inte ge något exakt datum men siktar på början av nästa år.

  Allt gott!
  Mårten
 • Hej
  Hur kommer det sig att prognosen flyttas fram just för denna vara och är det så att den inte kommer tillbaka alls? Säg det istället för att bara skriva nya datum.
  Inger
  Inger
 • Hej igen Inger, motiverad fråga!

  Planen är fortfarande att Apelsin Mango ska komma tillbaka. Efterfrågan på våra produkter ökade så kraftigt att vi helt enkelt inte var förberedda på det. För att arbeta ikapp och undvika tomma hyllor i butikerna plockades några produkter bort från sortimentet och Apelsin Mango sattes på paus. Anledningen till att datumet flyttas fram hela tiden är för att samtidigt som vi ökar produktionen för att möta efterfrågan - så fortsätter den att öka. Något som gör att vi fortfarande jagar för att komma ikapp. Det här är kanske det bästa exemplet på ett lyxproblem någonsin men samtidigt frustrerande att vi inte kan få ut Apelsin Mango till er som väntar!

  Hoppas det blev tydligare.

  Kärlek,
  Mårten
 • Hej
  Det blev tydligt men inte förstå mig. Jag har köpt era produkter under en längre tid. Varför måste det finnas flera varianter av havre dryck som ersätter mjölk. Välja några få sorter. Nu kan jag välja på mellan 3-4 fyra sorter. Ta bort några av dem o h plocka in det som är olika sorter. Nu kanske jag är egoistisk. Men jag är så gammal att det bra fanns mjölk i 2 sorter som barn. Vi har blivit för bortskämd och skapat ett lyx problem själva. Att ha en variant för varje situation. Gör ett smalare sortiment och jobba i kapp och sedan gör en variant för alla varma drycker te, kaffe o.s.v. Vi var nöjda med choklad, mango/apelsin, en havre gutt och en havre dryck som ersätter mjölk och inte flera. Ni gör ett bra jobb men skynda långsamt.
  Mvh

  Inger
 • Hej Inger, tack för både stöd och feedback! Vi tycker inte du är egoistisk. Däremot finns det olika konsumenter som har olika behov och valet på att pausa Apelsin Mango baseras på att det inte var lika stor efterfrågan på den som på andra produkter. Vi tar till oss dina råd och skyndar långsamt framåt med förhoppningar om att snart ha Apelsin Mango på hyllorna igen.

  Kärlek,
  Mårten
 • ÄNTLIGEN !!!!
  står Mango/Apelsin på hyllan!
  Det tackar jag för. TACK !
  Eva
 • Hej Eva,

  Vad kul att Apelsin Mango även hittat till din butik. Hoppas det smakar!

  Kärlek,
  Antonia

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.