Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför går vissa av era produkter inte att hitta längre?

Efterfrågan på våra produkter har ökat kraftigt och vi bygger därför ut vår anläggning i Landskrona med fler produktionslinjer. Ombyggnationen har dessvärre lett till en del produktionsstörningar och begränsat vår kapacitet i produktionen. Många har säkert märkt att vi till följd av detta haft leveransproblem under en längre tid.

För att komma i fas igen har vi beslutat att tillfälligt pausa produktionen av ett par produkter. De produkter som tillfälligt kommer försvinna från hyllan är Havredryck Apelsin Mango och Havregurt Citron Fläder.

Vi tycker det känns jättetråkigt att inte kunna erbjuda dessa produkter just nu, och vi förstår att många blir besvikna. Men de kommer tillbaka! Vi har verkligen kämpat för att komma ikapp och vår förhoppning är att detta ska påskynda återgången till normala leveranser av alla våra produkter.

Kommentarer

 • Hejsan!
  Det står inte här, men jag kan inte hitta er Havredryck Choklad någonstans! Den har varit borta i månader nu, och jag mer eller mindre lever på den drycken 🙁
  När kommer den tillbaka, eller kan jag beställa den någonstans?
  Sín X
 • Hej! Jag uppskattar verkligen er chokladdryck som ger mig nostalgiska vibbar från ungdomen när jag drack den kända mjölkbaserade varianten.
  Chokladdrycken har sedan en tid inte funnits i sortimentet på varken Coop i Landskrona eller Willys i Löddeköpinge/Center Syd. Deras egna märken finns dock men dessa är inte i närheten av er produkt när det gäller smak och konsistens. Jag hoppas att det ”bara” beror på era tillfälliga produktionsstörningar och inte på att de stora kedjorna inte tar in er produkt därför att den konkurerar bort deras egna varianter.
  Micke
 • Er chokladdryck (1 liter) har varit slut  jättelänge i min butik. När kommer den?

  Katrin
 • Hej!

  Förstår att chokladdrycken är saknad och vi gör allt för att producera så mycket vi bara kan. Utan att lova för mycket så bör den finnas på hyllan inom kort, så håll utkik!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej
  Vill bara höra om mango drycken kommer att börja producera inom kort?
  Mvh
  Inger
  Inger
 • Tack & Lov att Apelsin Mango  återuppstår,så småningom om jag uppfattat det rätt....det gläder mig mycket!
  Jag väntar o längtar tålmodigt.
  Eva
 • Hej!
  Jag är också en av alla som saknar era produkter i hyllorna. Har ni i dagsläget något beräknat datum för när Apelsin/Mango kommer finnas tillgängligt igen? 

  Adam Hermansson
 • Hej!

  Det stämmer att Apelsin Mango kommer att produceras igen men att den just nu är pausad.

  Vi räknar med att Apelsin Mango kommer tillbaka någon gång under 2019, men dessvärre vet vi inte exakt när!

  Ledsen att ni får vänta på den, vi uppskattar verkligen ert tålamod!


  Allt gott,
  Anna
 • Jag har blivit fullkomligt förälskad i er Havregurt Citron Fläder, kan ni ge någon uppskattning om när ni räknar med att den finns i butik igen? Längtar! 😀
  Elin
 • Hej Elin!

  Förstår att du längtar efter Citron Fläder - en personlig favorit här med!

  Dessvärre har vi ingen prognos i nuläget, men håller tummarna att det inte är allt för långt kvar. Tack för att du håller ut!

  Allt gott,
  Sofia
 • Hej
  Men när under 2019 kommer Mango/Apelsin tillbaka? ....ett år är ju ganska lång tid.
  Från att vara en storkonsument av Oatly till i stort sett inget alls.
  En saknad produkt!
  Lena
 • Hej Lena,

  förstår att du saknar Apelsin Mango. Vi kan dessvärre inte säga exakt när, men vi planerar att börja producera igen inom kort - så förhoppningsvis hittar du den på hyllan igen framemot våren!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej Åsa mfl

  Jag tycker inte det är konsumentvänligt att från oktober 2018 inte kunna säga när Apelsin/Mango börjar igen. Att svara 2019 tycker jag inte håller och får mig snarare att tro att den inte kommer alls
  Wictor
  Wictor
 • Hej Wictor,

  förstår hur du menar och beklagar verkligen att vi inte kunnat ge bättre besked!

  Vi vill absolut inte vara konsumentovänliga utan anledningen är helt enkelt att vi inte vill lova för mycket. Dessvärre har vi ju tampats med produktionskapacitet och därför har det varit svårt att veta hur det ser ut framåt -  kan dock meddela att det ser ljust ut för Apelsin Mango så förhoppningsvis ska en inte behöva vänta allt för länge!

  Allt gott, 
  Åsa
 • Hej
  Jag väntar också väldigt otåligt på apelsin/mango, vilket jag gjort så länge. Nu är snart mars slut och det har gått ytterligare en månad sedan senaste svaret.
  Finns det något datum i sikte?

  Med vänlig hälsning Anne
  Anne
 • Hej Anne,

  Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för den otåliga väntan.

  Vi vet tyvärr ännu inte exakt när Apelsin Mango kommer finnas i butik igen. Vår förhoppning var att den skulle komma tillbaka i butik nu under våren, men enligt vår senaste prognos ska den kunna beställas av butikerna igen någon gång under sommaren.

  Ledsen att jag inte kunde ge dig några godare nyheter – tack för att du håller ut!

  Allt gott,
  Astrid
 • Hej!
  Jag letar som i idiot efter glassen:
  Really Posh Salty Caramel Hazelnut
  Köpte den på Coop Backaplan i Göteborg för några veckor sedan men nu är den slut där.Har mailat och frågat både Coop och ICA -utan svar än så länge. Har ni produktionsproblem? Kan ni försöka sälja den? Deras diskar är fulla av de andra smakerna så de kanske inte vågar ta in fler?
  Godaste mjölkfria glass jag ätit, och jag provar allt som finns!
  Hälsningar Ellinor
  Ellinor
 • Hej Ellinor,

  vad kul att du gillar vår glass så mycket! Precis som du säger är det butikerna själva som bestämmer vad de ska ta in så dessvärre kan det se lite olika ut i frysdisken. Kolla gärna Willys eller mathem.se - de har alla våra smaker!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej
  När kommer eller kommer inte mango/apelsin tillbaka. Vill gärna hör något långsiktigt svar och inte bara att nu skjuter fram ett nytt datum. Det har varit allt från att den kommer i början av 2019 till april?
  Inger
 • Hej Inger!

  Förstår att en vill ha ett tydligt svar. Dessvärre är det fortfarande så att vår prognos för när Apelsin Mango kommer ut på hyllan igen är osäker och därför vågar vi inte säga något exakt datum. Beklagar verkligen detta och även vi hoppas verkligen det inte dröjer alltför länge!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej!
  Jag vill bara veta om ni har någon aning om när apelsin/mango drycken kommer att komma tillbaka?? Vi saknar den!!
  Mvh Sara
  Sara S
 • Jag hittade den lilla förpackningen på 230 ml av apelsin/ mango på Ica Maxi Alingsås idag!👌🏼 Betyder det att det finns i produktion igen? När kommer isf literförpackning? Bästa drycken!
  Camilla
 • Hej Sara och Camilla,

  Tack för ni skriver till oss gällande vår Apelsin Mango!

  Vi har tyvärr fortfarande inte någon tydligare prognos på denna och än så länge har inga nya produkter skickats ut till butikerna. Vi hoppas verkligen att den kommer tillbaka ut på hyllan snart, vi förstår att ni fått vänta länge!

  Allt gott,
  Christine
 • Hej
  Ser att man kan beställa mango/apelsin på Mathem. Betyder det att den börjar produceras igen?
  Mvh
  Inger
  Inger
 • Hej Inger,

  tack för att du hör av dig till oss!

  Jag kan inte hitta drycken på exempelvis mathem eller mat.se men det är ju sannerligen toppen om en kan beställa dem! Apelsin Mango har tyvärr inte börjat produceras igen och inga nya produkter har skickats ut till butikerna. Förstår att du, liksom många andra, både väntar och längtar efter den!

  Allt gott,
  Amelie
 • Hej!
  Oatlys pinnglass med jordgubbssmak är sonens favoritglass, den fanns överallt förr, men denna sommar har vi inte hittat den någonstans. Upptäckte nu att ni inte heller har den i ert sortiment på hemsidan. Kommer den komma tillbaka? Vi saknar den! 🌞
  Mvh Lisa

  Lisa Mellegård
 • Hej Lisa!

  Glasspinnen har tyvärr utgått ur sortimentet. Ledsen att göra er besvikna!

  Allt gott,
  Åsa
 • Säger bara mango/apelsin ni får höra en prioritering på att få tillbaka den i hyllan igen... någon prognos än?
  //Linda
  Linda
 • Hej Linda!

  Det senaste vad gäller Apelsin Mango är att vi hoppas kunna producera den till hösten/innan årsslutet. Vi hoppas verkligen att detta kommer att vara möjligt. Vi är hemskt ledsna att ni fortfarande får vänta på den!


  Allt gott,
  Anna
 • Vill bara kommentera bra jobbat med era produktionsutvecklingar och tålamod med oss konsumenter!  😀 ser fram emot havregurt citron fläder med, och det är väntan om den aldrig mer försvinner!
  Julia
 • Tack för energiboost, Julia!

  Dessvärre kommer vår Havregurt Citron Fläder att utgå ur sortimentet. Verkligen trist att göra dig besviken - vi hoppas du kommer hitta en ny favorit!

  Havrehälsningar,
  Åsa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.