Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför går vissa av era produkter inte att hitta längre?

Efterfrågan på våra produkter har ökat kraftigt och vi bygger därför ut vår anläggning i Landskrona med fler produktionslinjer. Ombyggnationen har dessvärre lett till en del produktionsstörningar och begränsat vår kapacitet i produktionen. Många har säkert märkt att vi till följd av detta haft leveransproblem under en längre tid.

För att komma i fas igen har vi beslutat att tillfälligt pausa produktionen av ett par produkter. De produkter som tillfälligt kommer försvinna från hyllan är Havredryck Apelsin Mango och Havregurt Citron Fläder.

Vi tycker det känns jättetråkigt att inte kunna erbjuda dessa produkter just nu, och vi förstår att många blir besvikna. Men de kommer tillbaka! Vi har verkligen kämpat för att komma ikapp och vår förhoppning är att detta ska påskynda återgången till normala leveranser av alla våra produkter.

Kommentarer

 • Hejsan!
  Det står inte här, men jag kan inte hitta er Havredryck Choklad någonstans! Den har varit borta i månader nu, och jag mer eller mindre lever på den drycken 🙁
  När kommer den tillbaka, eller kan jag beställa den någonstans?
  Sín X
 • Hej! Jag uppskattar verkligen er chokladdryck som ger mig nostalgiska vibbar från ungdomen när jag drack den kända mjölkbaserade varianten.
  Chokladdrycken har sedan en tid inte funnits i sortimentet på varken Coop i Landskrona eller Willys i Löddeköpinge/Center Syd. Deras egna märken finns dock men dessa är inte i närheten av er produkt när det gäller smak och konsistens. Jag hoppas att det ”bara” beror på era tillfälliga produktionsstörningar och inte på att de stora kedjorna inte tar in er produkt därför att den konkurerar bort deras egna varianter.
  Micke
 • Er chokladdryck (1 liter) har varit slut  jättelänge i min butik. När kommer den?

  Katrin
 • Hej!

  Förstår att chokladdrycken är saknad och vi gör allt för att producera så mycket vi bara kan. Utan att lova för mycket så bör den finnas på hyllan inom kort, så håll utkik!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej
  Vill bara höra om mango drycken kommer att börja producera inom kort?
  Mvh
  Inger
  Inger
 • Tack & Lov att Apelsin Mango  återuppstår,så småningom om jag uppfattat det rätt....det gläder mig mycket!
  Jag väntar o längtar tålmodigt.
  Eva
 • Hej!
  Jag är också en av alla som saknar era produkter i hyllorna. Har ni i dagsläget något beräknat datum för när Apelsin/Mango kommer finnas tillgängligt igen? 

  Adam Hermansson
 • Hej!

  Det stämmer att Apelsin Mango kommer att produceras igen men att den just nu är pausad.

  Vi räknar med att Apelsin Mango kommer tillbaka någon gång under 2019, men dessvärre vet vi inte exakt när!

  Ledsen att ni får vänta på den, vi uppskattar verkligen ert tålamod!


  Allt gott,
  Anna
 • Jag har blivit fullkomligt förälskad i er Havregurt Citron Fläder, kan ni ge någon uppskattning om när ni räknar med att den finns i butik igen? Längtar! 😀
  Elin
 • Hej Elin!

  Förstår att du längtar efter Citron Fläder - en personlig favorit här med!

  Dessvärre har vi ingen prognos i nuläget, men håller tummarna att det inte är allt för långt kvar. Tack för att du håller ut!

  Allt gott,
  Sofia
 • Hej
  Men när under 2019 kommer Mango/Apelsin tillbaka? ....ett år är ju ganska lång tid.
  Från att vara en storkonsument av Oatly till i stort sett inget alls.
  En saknad produkt!
  Lena
 • Hej Lena,

  förstår att du saknar Apelsin Mango. Vi kan dessvärre inte säga exakt när, men vi planerar att börja producera igen inom kort - så förhoppningsvis hittar du den på hyllan igen framemot våren!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej Åsa mfl

  Jag tycker inte det är konsumentvänligt att från oktober 2018 inte kunna säga när Apelsin/Mango börjar igen. Att svara 2019 tycker jag inte håller och får mig snarare att tro att den inte kommer alls
  Wictor
  Wictor
 • Hej Wictor,

  förstår hur du menar och beklagar verkligen att vi inte kunnat ge bättre besked!

  Vi vill absolut inte vara konsumentovänliga utan anledningen är helt enkelt att vi inte vill lova för mycket. Dessvärre har vi ju tampats med produktionskapacitet och därför har det varit svårt att veta hur det ser ut framåt -  kan dock meddela att det ser ljust ut för Apelsin Mango så förhoppningsvis ska en inte behöva vänta allt för länge!

  Allt gott, 
  Åsa
 • Hej
  Jag väntar också väldigt otåligt på apelsin/mango, vilket jag gjort så länge. Nu är snart mars slut och det har gått ytterligare en månad sedan senaste svaret.
  Finns det något datum i sikte?

  Med vänlig hälsning Anne
  Anne
 • Hej Anne,

  Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för den otåliga väntan.

  Vi vet tyvärr ännu inte exakt när Apelsin Mango kommer finnas i butik igen. Vår förhoppning var att den skulle komma tillbaka i butik nu under våren, men enligt vår senaste prognos ska den kunna beställas av butikerna igen någon gång under sommaren.

  Ledsen att jag inte kunde ge dig några godare nyheter – tack för att du håller ut!

  Allt gott,
  Astrid

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.