Till senaste kommentaren

Varför hittar jag inte min favoritprodukt i butik?

Ledsen att det kan vara svårt att få tag på din Oatlyfavorit i butik just nu! Vi jobbar på allt vad vi kan i havrefabriken och du kommer snart hitta oss på hyllan igen. Tack för ert tålamod!

 Kärlek,

Kommentarer

 • Jag vill hitta apelsin mango? Var?
  Pia
 • Hej Pia,

  Apelsin Mango är tyvärr pausad till förmån för andra havredrycker som folk köper mer av. Men vi vet att många saknar den och planerar en återkomst, så håll ut!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej, kommer havregurt vanilj tillbaka? När?
  Elin
 • Hej Elin!

  Svårt att säga exakt, tyvärr. Vi jobbar på att kunna börja producera alla pausade produkter men prioriterar inte någon specifik. Du får hålla utkik i hyllan helt enkelt!

  Allt gott,
  Åsa
 • Varför har inte havregurt med smaker som jordgubb, blåbär och andra frukter funnits på jättelänge?
  Kent
 • Hej Kent!

  Vi har under en tid fått prioritera i vår produktion. Då vår Havregurt med olika smaker inte är lika populär hos alla så har de fått ta ett steg tillbaka för att göra mer plats för de produkter och smaker som folk köper mest av.

  Nu ska däremot Havregurt Jordgubb och Havregurt Vanilj finnas ute i de flesta butiker igen! Om det ändå skulle se tomt ut på hyllorna där du befinner dig kan du kanske be din lokala butik att ta in dem till dig.

  Håller tummarna för att du snart får tag på din favoritsmak av Havregurt igen!

  Havre gott,
  Hana
 • Jag saknar er glass, basic chocolate, helt vanlig chokladglass. Var och är verkligen den enda mjölk och soja fria glassen jag tycker om. Jag undrar därför varför just den produkten inte finns längre men chocolate fudge finns i butik.
  Jag förstår att efterfrågan spelar roll, men jag och många andra saknar denna produkt
  🙁
  Angelica
 • Hallå där Angelica,

  Som du nämner så var det efterfrågan som tyvärr fick styra här. Då vi inte har oändligt med havrebas och efterfrågan för växtbaserade produkter är så hög var vi tvungna att slimma ner vårt glassutbud och endast fokusera på de smaker som varit mest populära. Med det sagt så tar vi självklart vidare ett önskemål om en chocolate-comeback till våra produktutvecklare.

  Havre så bra!
  Karim
 • Har glassen med Salt Karamell försvunnit helt, eller finns den bara inte i min butik längre?
  Jennifer
 • Hej Jennifer,

  Vår glass Salted Caramel har som tur nog inte försvunnit! Du bör kunna hitta den i de flesta matbutikerna där ute. Om du inte hittar glassen i din lokala butik längre kan det vara så att den är påväg in eller att butiken valt att sluta ta in den. Kolla med butiken och låt de veta att du saknar den, de ser säkert till att ta hem den till dig, om den inte redan är påväg in.

  Havre gott!
  Karim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.