Till senaste kommentaren

Varför hittar jag inte min favoritprodukt i butik?

Ledsen att det kan vara svårt att få tag på din Oatlyfavorit i butik just nu! Vi jobbar på allt vad vi kan i havrefabriken och du kommer snart hitta oss på hyllan igen. Tack för ert tålamod!

 Kärlek,

Kommentarer

 • Hej! Har ni slutat med ifraiche 5 d
  hittar inte havregurt hallln och hallon/blåbär längre.
  Cecilia
 • Hej!
  Bor i Köpenhamn och den grå latte drycken har varit slut i flera veckor. Är nu i Stockholm och tänkte köpa på mig ett lager att ta hem, men även här helt tomt på hyllorna 😱?
  Karin
 • Tyvärr, butikerna erbjuder nåt annat skit. Är det brist på havre eller är helt enkelt efterfrågan större än produktionen ?
  Bjrkis
 • Jag har en längre tid nu, saknat er Gurt Hallon/Blåbär. Hyllorna är tomma där de brukar finnas. Vad har hänt?
  Maria
 • Hej alla frågande havre-fans!

  Just nu kan det vara svårt att hitta våra produkter – något vi är väldigt ledsna över.
  Efterfrågan på växtbaserade produkter är helt enkelt större än tillgången i dagsläget. Detta har drabbat både vår iMat Fraiche 0.5 L och iKaffe. Självklart jobbar vi så hårt vi kan för att få ut hela vårt sortiment på hyllorna igen så snabbt som möjligt, så håll ut!

  Under tiden kan det vara värt att känna till att iMat Fraiche fortfarande finns ute i en mindre förpackning på 250 ml, samt vår Havregurt Turkisk som kan fungera som ett substitut till både varma och kalla rätter om man hellre önskar en större förpackning.

  Hittar man inte iKaffe i sin lokala butik kan jag tipsa om att prova vår Havredryck Deluxe! Den hittar ni i kyldisken och ska alltså alltid förvaras kylt, men går lika fint att skumma och ha i varm dryck.

  Vår Havregurt Hallon har dessvärre utgått ur sortimentet och Havregurt Blåbär Hallon har inte varit en favorit hos alla, så vi förstår att den kan vara svår att få tag på. Men vi har kvar de andra smakerna och hoppas ni kan hitta en ny favorit bland dem!

  Vi älskar att ni älskar våra produkter, och det är jättebra att vi får veta vilka av dem som är lite extra saknade. Förhoppningsvis kan ni hitta lika goda alternativ till era favoriter i väntan på att de är tillbaka i butik!

  Havre gott,
  Hana
 • Varför är oatly Ekologisk 0,5% utan rapsolja,  hela tiden slut på alla de ställen jag köper dem ifrån?
  Får vänta veckor ibland längre för att få tag på den.
  Exempel på ställen onlinehandel där jag normalt köper dem ifrån är.
  Delitea Apotea Willys  ibland IcaMaxi.
  Varför görs inte mer av just den sorten eftersom just den alltid är slut och helt
  omöjlig att få tag på?
  Irme
 • Hej Irme,

  ledsen att det är svårt att få tag på vår ekologiska havredryck! Vi har sedan en tid tillbaka fått fokusera på de produkter som folk köper mest men det ser ut som att den ekologiska kommer dyka upp inom kort, så håll utkik. Hoppas du kan hitta någon annan havredryck du gillar så länge!

  Allt gott,
  Åsa
 • Hej. Överallt är er mango/apelsin havredryck slut. 😭 Har ni slutat tillverka den?
  Louise
 • Hej Louise,

  Vi har tyvärr fått pausa Apelsin Mango ett tag, men håll ut! Den kommer tillbaka så småningom.

  Fin sommar så länge!
  Åsa
 • Hej. Saknar Havregurt vanilj!
  Ni har väl inte slutat tillverka den? Godaste havregurten ever!
  Har inte sett den i hyllorna på flera månader.
  Helena
 • Halloj Helena,

  Jag kan bara föreställa mig oron som dyker upp när man gång på gång letar efter ens favoritprodukt och istället möts av tomma butikshyllor! Detta är givetvis ingeting vi rycker axlarna åt utan jobbar så fort vi kan på att få alla produkter i vårt sortiment ut till matvaruaffärerna.

  Men oroa dig inte, Havregurt Vanilj finns fortfarande hos oss som produkt och med lite mer tålamod kommer du få smaka på den snart igen.

  Havrekramar på 1,5 meters avstånd,
  Adrian

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.