Till senaste kommentaren

Vilka av era produkter är pastöriserade?

Hej jag tänkte använda någon av era produkter till att göra chokladpudding med Ekströms pulver, jag försökte med ikaffe men det stelnade inte. Läste att det är pastöriseringen I vanlig mjölk som gör så det stelnar, vilken produkt i erat sortiment är pastöriserad som komjölk eller liknande sätt?

Kommentarer

 • Hej Engla,

  Tack för att du skriver till oss och frågar! Mums va' gott med chokladpudding!

  Vi tror snarare att det kan vara den mindre mängden protein i havredryck som gör att chokladpuddingen stelnar sämre. På vår hemsida kan du läsa om vår produktionsprocess och se att alla våra produkter värmebehandlas (pastöriseras).

  Från andra chokladpuddingsälskare har jag fått tips om att tillsätta lite chiafrön som bidrar till den rätta konsistensen. De finns de som slopat pulvret helt och använder våra chokladdrycker, Havredryck Choklad Deluxe, Havredryck Choklad, Chocolate eller Mocha Latte som bas och tillsätter chiafrön direkt till dem.

  Jag hoppas att detta gav svar på din fråga och lite spännande tips att testa. När du kommit fram till det ultimata chokladpuddingsreceptet för du gärna dela med dig av det till oss.

  Havre bra!
  Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.