Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilken Oatly produkt ska man välja till pannkakor, gröt mm?

Hej!

Nybörjare med Oatly och undrar vilken produkt som blir bäst till havregrynsgröt, i pannkakor och annat? Lite förvirrad om man ska välja vanlig havremjölk, Delux, ekologisk eller iKaffe?

Super kul att testa era olika produkter!

Kommentarer

 • Hej Jessica!

  Så roligt att du vill experimentera med våra produkter.

  Till havregrynsgröt så brukar jag använda Havredryck Mellan eller den platta ljusblå som bara heter Havredryck och som inte står i kyldisken. Men de som föredrar lite krämigare smak använder Havredryck Deluxe och mina ekologiska vänner använder Ekologisk Havredryck Mellan. Så det är lite vad du har för preferenser som bör styra.

  Till bakning så rekommenderar jag Havredryck Deluxe. Ha i den i degen nästa gång du bakar kanelbullar så kommer du förstå varför! Till penslingen brukar jag ta iMat som matlagningsgrädde, men det är lite av gammal vana sedan innan vi hade Deluxe så det kan vara överkurs idag.

  Det lättaste är att du gör som du alltid har gjort men tar den Oatlyprodukt som ligger närmast det du tidigare har använt eller som står i receptet. Vid matlagning är mina bästa vänner helt klart iMat Fraiche och vår nya Havregurt Turkisk.

  Lycka till och berätta gärna för oss vad du kommer fram till för favoriter.

  Ha det fint!
  Mårten

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.